16.-22.okt Florence Augendre liikumisuurimuslik meistriklass tantsuprofessionaalidele

 

// RESONANTSID läbi kõrvuti kulgevate elude // Florence Augendre liikumisuurimuslik meistriklass // 16.- 22. oktoober 2017 // Tallinn, Eesti

 

Oodatud on tantsu, etenduskunsti, muusika ja muude kunstialade professionaalid, keda huvitab uurimuslik liikumine ning grupitöösse panustamine.

 

See on meistriklass ja rakenduslik uurimus sellest, kuidas bioloogia ja füsioloogia teadlik kehastus läbi praktika ja kunsti akti, võimaldab meil –  individuaalsel ja kollektiivsel tasandil – suhtevahekorrad ümberkujundada ja tasakaalustada.

Sidekoepulsoloogia praktika kaudu uurime taju kui teadlikkuse võtmetegurit ja mõtestame liikumist lähtuvalt aistingutest, suurendades oma kohalolu erinevaid kvaliteete ning avades füsioloogiliste funktsioonide tugevusi.

Selle projekti kese ja eesmärk on, läbi metoodika, kunstilise lähenemise  ja “elava resonants” teema, põimida kokku liikumiskeel, mis põhineb pideval arutelul iseenda ja teistega.

 

 

Aeg: 16-22 oktoober 2017

E-N 10.00-16.00; R 10.00 – 15.30; L-P 10-18

Toimumiskoht:  Eesti Tantsuagentuur (Narva maantee 9E, Tallinn)

Registreerimiseks palume saata oma loomingulise cv ja lühikese motivatsiooni kirja, väljendamaks, miks soovid meistriklassis osaleda. Täpsem info ja maksedetailid saadetakse meili teel.

Kontakt: artfusionplatform@gmail.com

 

Meistriklass on inglise keeles.

Toetajad: Eesti Kultuurkapital, Eesti Tantsuagentuur (ETA), Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liit (ETTL)

 

Florence Augendre (FR/BE) on sõltumatu koreograaf, etendaja, autor ja uurija, kes on tegutsenud erinevates kunstivaldkondades nagu teater, film, kaasaegne tants, ooper ja kujutav kunst.  Florence õppis Body-Mind Centering(R) koolis ja on sertifitseeritud Sidekoe pulsoloogia (IFCC-Christian Carini) praktik. Viimased neli aastat on ta õppinud Catherine Shainberg´i (School of Images, Saphire™) käe all.

Florence õpetab eri organisatsioonides ja institutsioonides üle Euroopa ja teeb kaasa erinevates kunstilistes koostöödes.

Vaata lisainfot tantsuagentuur.ee/tantsuruum