Kadri Sirel TantsuRUUMis: POLITICAL PELVIS 12.-16. märts 2018

teadmised liikumas mitmesuunaliselt
< > < > < >

 

Kevadine teine SESOON küsib: “How rigid is your pelvis?”

 

12.-16. märts kell 10-12
Kadri Sirel POLITICAL PELVIS

 

“Proovime oma kehas olla mõttetud… lihtsalt laisad pealtvaatajad ja märkame, millal selles ebaõnnestume. Jälgime, kuidas mõte kehas liigub ja kuhu mõte keha liigutab: millal ta fantaasiat ja keharuumi avab, millal kontrollib, piirab. Jälgime, kuidas keharaskuse, gravitatsiooni ja hingamisega töötades jõukese kujuneb ning proovime leida hetke, kus keha mõtlemise üle võtab.”

 

Kadri Sirel on lõpetanud Viljandi Kultuuriakadeemia tantsukunsti eriala, lisaks täiendanud õpinguid Linzis Anton Bruckneri nimelises ülikoolis kaasaegse lavatantsu erialal. Pärast lõputöö kaitsmist teemal „Individuaalse kehatunnetuse arendamine grupiühtsuse nimel“ on ta oma uurimisi jätkanud, ühendades füüsilist, tundlikku ja kavatsuslikult selget liikumist. Kadri tööd tegelevad inimestevahelise hierarhia lahkamise ning ühisosa otsimisega. Vabakutselise tantsukunstnikuna on ta hiljuti välja toonud kaks soololavastust “The Queen is Dead” ja “Ruumile alistumine”.

liikujalt > liikujale

 

_____________________________________________________________________
liikumisSESOONi hind > 5 eurot kord või 20 eurot nädal
Toimumiskoht > TantsuRUUM Eesti Tantsuagentuuris
Üldkontakt > Jane Miller-Pärnamägi jane@tantsuagentuur.ee
Programmi koordinaator > Joanna Kalm joannakkalm@gmail.com
_____________________________________________________________________

 

liikumisSESOON on tantsu-ja liikumispraktika keskne formaat, mis pakub regulaarset professionaalse treeningu võimalust ning toetab teadmiste jagamist ja dialoogi valdkonnas tegutsevate tantsu-, teatri- ja etenduskunstnike vahel, kes tegutsevad Eestis.

liikumisSESOON on alguse saanud Sõltumatu Tantsu Laval 2016/17 hooajal ning selle projekti algatajaks ja eestvedajaks on tantsukunstnik Joanna Kalm.
Uuel hooajal toimub liikumisSESOON uues kohas – TantsuRUUMis!

 

TantsuRUUM on toetav keskkond ja kohtumispaik tantsuprofessionaalidele. Tegemist on tantsuprofessionaalide koostöö – ja arenguplatvormiga, mida viib ellu Eesti Tantsuagentuur koostöös Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liiduga.

 

Toetajad Eesti Kultuurkapital ja Eesti Kultuuriministeerium.