Revüüteater Starlight Cabaret läheb ringreisile: etendused 11.aprill-26.mai üle Eesti!


Revüüteater Starlight Cabaret läheb ringreisile!

 

Revüüteatri lavastus “Forever Young ehk igavesti noor neiu Eesti” on pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale ja räägib kirglikult kuuma ja irooniliselt vaimuka loo armastusest ja vabadusest, iseseisvusest ja isepäisusest. Sokos Hotel Viru restoran Merineitsi kabareeõhtutel täissaalidele mängitud menukat revüüfantaasiat näeb nüüd kontsertversioonis külalisetendustel aprillis ja mais erinevates Eesti linnades.

Külalisetendused toimuvad:
11.aprillil Pärnu Endla Teatris
25.aprillil Viljandi Ugala Teatris
26.aprillil Võru Kandles
8.mail Rakvere Teatris
9.mail Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses
26.mail Tartu Vanemuise väikeses majas

 

Etenduste algus kõikjal kell 19.00.

 

Piletid hinnaga 18-23 eurot müügil PILETILEVIS ja PILETIMAAILMAS ning toimumiskohtade kassades.

 

Lavastuse kontsertversioon on kolmes vaatuses ja kestab koos kahe vaheajaga 2,5 tundi.

Kolme osaline revüüfantaasia juhib vaataja läbi armastuse wabariigi, armastusevaba riigi ja vabaarmastuse riigi. Lavastus kulgeb peamiselt 20.sajandi kultuuriruumis, kuid jõuab otsaga ka 21.sajandisse. “See on lugu meist endist ja meie unistustest, inimlikust soovist ennast maailmale tõestada, olla parim, imetletud ja armastatud. Soovist olla igavesti noor!” kirjeldab lavastaja Kristjan Kurm.

“Forever Young” esietendus toimus 7.oktoobril 2016 Sokos Hotel Viru Show & Dinner restoranis Merineitsi ja seda on tänaseks mängitud 120 korda. Tallinna publikul on võimalik veel lavastust vaadata Sokos Hotel Viru restoran Merineitsi õhtusöögiga kabareeõhtutel aprilli lõpuni ning uuel hooajal alates 12. oktoobrist.

 

Vaata täpsemat infot revüüteater Starligt Cabaret koduleheltFB lehelt, Instagramist, YouTube’st!