Helena Krinal TantsuRUUMis: CORPOREAL COMMUNICATION, 28. mai-1. juuni 2018

 

28. mai – 1. juuni kell 10-12

 

Helena Krinal CORPOREAL COMMUNICATION

 

“Mulle pakub huvi liigutus ja liikumine suhtluse kontekstis.

Viiel hommikul tuleme kokku, et suhelda liikumise kaudu. Kuulame enda kehade monolooge, sealt liigume edasi kahekõnedele, vaidlemise, kuulamise, nõustumise ja arusaamatuste valda. Sessiooni lõpetab koos-olek, kus liigume koosloome ja koostoime mehhanismide toel kaose või katarsiseni.”

 

Helena Krinal on Palestiinas resideeruv vabakutseline tantsukunstnik, kelle loomingus on oluline osa improvisatsioonil ja kehadevahelisel suhtlusel.

2014. aastast alates loob ta krinal | mansournime alt ühiskonnakriitilisi lavastusi, peamiselt Palestiinas, peamiselt väljaspool kunstiringkondi ja teatreid.

 

www.helenakrinal.com / www.krinalmansour.com

 

liikujalt > liikujale

 

_____________________________________________________________________
liikumisSESOONi hind > 5 eurot kord või 20 eurot nädal
Toimumiskoht > TantsuRUUM Eesti Tantsuagentuuris
Üldkontakt > Jane Miller-Pärnamägi jane@tantsuagentuur.ee
Programmi koordinaator > Joanna Kalm joannakkalm@gmail.com
_____________________________________________________________________

 

liikumisSESOON on tantsu-ja liikumispraktika keskne formaat, mis pakub regulaarset professionaalse treeningu võimalust ning toetab teadmiste jagamist ja dialoogi valdkonnas tegutsevate tantsu-, teatri- ja etenduskunstnike vahel, kes tegutsevad Eestis.

liikumisSESOON on alguse saanud Sõltumatu Tantsu Laval 2016/17 hooajal ning selle projekti algatajaks ja eestvedajaks on tantsukunstnik Joanna Kalm.
Uuel hooajal toimub liikumisSESOON uues kohas – TantsuRUUMis!

TantsuRUUM on toetav keskkond ja kohtumispaik tantsuprofessionaalidele. Tegemist on tantsuprofessionaalide koostöö – ja arenguplatvormiga, mida viib ellu Eesti Tantsuagentuur koostöös Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liiduga.

 

Toetajad Eesti Kultuurkapital ja Eesti Kultuuriministeerium.