SISSEASTUMISKATSED ETA TANTSUKOOLI 27. JA 28. AUGUSTIL 2018! Registreeru siin!

 

ETA TANTSUKOOL KUTSUB TANTSIMA!

 

Alanud on uute õpilaste vastuvõtt ETA Tantsukooli EELKOOLI, ALGASTMESSE, PÕHIASTMESSE, POISTESTUUDIOSSE, TANTSIJAKOOLITUSSE ja TANTSUFILMI!

 

Ootame eelkooli, algastmesse ja Poistestuudiosse tantsima kõiki 4 – 10 aastaseid lapsi! Kooli astumiseks tuleb täita vaid vastuvõtuankeet, mille saab täita SIIN.

 

Kõiki tantsuhuvilisi noori ootame augustis sisseastumiskatsetele!

 

Noored alates 11. eluaastast on oodatud põhiastme katsetele ning alates 15. eluaastast tantsijakoolituse katsetele.

 

Katsed toimuvad kahel päeval 27. ja 28. augustil 2018 kell 17.00 – 19.00 Eesti Tantsuagentuuris! (Hobujaama 12, II korrus)

 

Katsetele registreerimiseks täida vastuvõtuankeet SIIN.

 

Täpsem info saadetakse Teile pärast registreerimist!

 

Katsed toimuvad õpitoa vormis, kus saab tutvuda ETA Tantsukooli õpetajate ning erinevate tantsustiilidega, mis kuuluvad õppeprogrammi. Eesmärgiks on välja selgitada õpilaste valmisolek mitmekülgseks kehatreeninguks läbi erinevate tantsustiilide ja tantsutehnikate.

 

Katsetele võta kaasa rõõmus meel :-), treeningriietus ja –jalanõud (Tantsutossud ja sussid. Juhul, kui tantsutosse ei ole, siis võib panna tennised või botased ning susside asemel võib kanda paksemaid sokke) ning joogipudel ja pesemisasjad.

 

Tantsijakoolituse esimese kursuse juhendajaks saab ETA Tantsukooli kaasaegse jazztantsu õpetaja Eliisa Sirelpuu, kes kõik uued esmakursuslased rõõmuga oma tiiva alla võtab

 

Olete väga oodatud meie tantsuperega liituma!
Rõõmsa kohtumiseni!

 

Tants liigutab!