Koolitantsu Kompanii 10. lend: “Ärka üles”

Tol aastal sai Eesti saja-aastaseks ja lavastus on loodud kingituseks Eestile. “Ärka üles” võtab ühte hetke kokku kõik, mis eesti noorele inimesele on tähtis olnud ja mida ta endas tänaseni kaasas kannab. Oluline on, et Eesti on täpselt sama hoitud, kui ägedad on meie noored. Ja Eesti rokib 100ga.„Ärka üles“ on lavastus tänava- ja showtantsu žanrites.

Koreograafid: Maarja Pruuli, Kadi Aare

Helikujundaja: Kadi Aare

Valguskujundaja: Priidu Adlas

Esietendus 7. oktoobril 2018 Vaba Laval

Tantsivad: Madli Utt (Tähtvere Tantsukeskus), Marilin Pajumägi (Minu Tantsukool), Kerli Ilves (Tähtvere Tantsukeskus), Kristiina Tideman (Tähtvere Tantsukeskus), Fiona Kaldmaa (JJ-Street Tantsukool), Mirlen Liiv (Error Tantsukool), Eike Engelbrecht (Tantsuklubi HOP), Mirjam Kivimäe (MEIE STUUDIO), Ranno Kähr (RN Stuudio), Evelyn Unt (KT Stuudio), Aade-Maria Kalson (Tähtvere Tantsukeskus), Elina Tall (Tähtvere Tantsukeskus), Helene Mander (TantsuGeen), Darja Raud (Error Tantsukool), Triin Joon (Carolina Tantsustuudio), Kadri Liis Laas (Tähtvere Tantsukeskus), Diana -Marlen Rüütelmaa (Carolina Tantsustuudio), Miriam Plaamus (KT Stuudio), Selinda Särev (Tähtvere Tantsukeskus), Klarita-Carmen Prokopjeva (Rapla Tantsustuudio), Elisabeth Keizars (ETA Tantsukool), Getter Miida Kask (MEIE STUUDIO), Meribel Aruväli (Tähtvere Tantsukeskus), Kevin Loorits (MEIE STUUDIO), Mihkel Karus (Error Tantsukool).

Koreograaf Maarja Pruuli tantsitab noori oma kodulinnas Tartus, Tähtvere Tantsukeskuses. Ja nende Tartu noortega on ta juba palju suuri tegusid korda saatnud nii Koolitantsul kui ka paljudel teistel festivalidel. Koreograaf Kadi Aare on töeline tänavatantsu-äss. Oma tantsuteed alustas ta rahvatantsu juurest. Täna aga õpetab peamiselt house-tantsu DanceActis.