OOTAME SIND ETA TANTSUKOOLI!

Ootame Sind liituma Eesti Tantsuagentuuri Tantsukooli sõpruskonnaga!

ETA Tantsukool on tegutsenud juba üle 20. aasta – meil on tugevad juured ja lennukad lähenemised. Tegutseme hubases tantsumajas Tallinna kesklinnas, kus on mõnusad ja kaasaegsed ruumid nii treeninguks, esinemiseks, ühisteks sündmusteks ja omaloominguga tegelemiseks.

LASTESTUUDIO JA POISTESTUUDIO

PÕHIASTE JA TANTSIJAKOOLITUS

ETA Tantsukooli õppekavas on põnevaid muudatusi! Uuel õppeaastal pakume Põhiastme viimasele kursusele ja Tantsijakoolituse kursustele võimalust koostada osaliselt oma õppeplaan ise.
Kohustuslike tundide kõrval saab õpilane põhiprogrammi valida pakutavate valikainete hulgast meelepärasemad ja koostada oma individuaalne õpitee.

AVATUD STUUDIO JA TREENINGUD TÄISKASVANUTELE

KALENDER

15. – 20. august 2023 INTENSIIV: SUVI Merikülas. Aasta oodatuim tantsusündmus, mis pakub huvitavaid töötubasid kõikidele tantsuhuvilistele alates 7. eluaastast.

29. august 2023 kell 17:00-19:30 SISSEHÜPE ehk vastuvõtt ETA Tantsukooli

Kõik õpilased on eriliselt hoitud meie väga armastatud, inspireerivate ja professionaalsete tantsuõpetajate poolt – nad on lihtsalt parimad! Tule katseta ETA Tantsukooli tunde ja tutvu meie õpetajatega Sissehüppe päeval. See annab toreda tantsukogemuse ning teadmised võimalikest valikutest ETA Tantsukoolis õppimiseks või ka valitud tunnis treenimiseks.

ETA Tantsukooli sisseastumise päev “Sissehüpe” toimub töötubade vormis. Kahe ja poole tunni sisse mahub mitu erinevat tantsutundi, vestlus ja kooli tutvustus. Sissehüppele registreerimiseks palume täita vastuvõtuankeet kodulehel.

Tule kohale u 10 min. varem, et  jõuaksid ennast registreerida (tasu 5€ sularahas) ja vahetada riided. Lisaks treeningriietele pista kotti ka veepudel.

Asume aadressil Hobujaama 12 (hele maja Vapiano taga), II korrus.

30. august kell 18:30-19:30 SISSEHÜPE ETA TANTSUKOOLI NEIDUDERÜHMA

4. september 2023 kell 17:00 AVAAKTUS alates algastme rühmadest. Pärast ühisaktust toimuvad rühma juhendajate tunnid. Eelastme infopäevad toimuvad eraldi aegadel.

5. – 15. september 2023 AVATUD TUNNID tunniplaani alusel. Kõigil tantsuhuvilistel on võimalik osaleda ETA Tantsukooli avatud proovitundides sooviga ühiselt leida õpilasele sobilik õppegrupp või meeldivad tantsutunnid. Proovitundides osalemiseks täida vastuvõtutuankeet või anna oma soovist teada kool@tantsuagentuur.ee.

9. september 2023 LIIKUMISPÄEV “TANTSURÄNNAK” PEREDELE – erinevates stiilides tantsutunnid.

25. oktoober 2023 EESTI TANTSUAGENTUUR 25. KONTSERTLAVASTUS Alexela Kontserdimajas