INTENSIIV: 2022 SUVI

25.06-30.06 Meriküla Spordi- ja Õppekeskuses

On aeg tutvuda ETA INTENSIIVi ägeda programmiga! Merikülas kohtute inspireerivate inimestega, saate end mõnusalt välja tantsida ja õpite mõne uue oskuse. 

INTENSIIV esitleb: 

Loomelaborid

Programm on mõeldud tantsijakoolituse õpilastele, kes soovivad osa saada loomingulisest protsessist, mille vältel uuritakse, luuakse ja jagatakse ühe juhendaja suunamisel. 

Loomelaboreid viivad läbi: Elina Masing ja Igor Lider

Tähelepanu! Elina Masingu loomelabori kohad on juba täitunud!

Tantsijakoolituse töötoad

Programm koosnevad mitmete juhendajate töötubadest, mis toimuvad erinevate intervallidega INTENSIIVI vältel. 

Tantsijakoolituse töötubasid juhendavad: Mark Monak, Oksana Tralla, Maarja Pruuli, Jessica Piasecki (Soome), Allar Valge

Põhiastme töötoad

Programm koosneb mitmete juhendajate töötubadest, mis toimuvad erinevate intervallidega INTENSIIVI vältel. 

Põhiastme töötubasid juhendavad: Johhan Rosenberg, Oksana Tralla, Maarja Pruuli, Jessica Piasecki (Soome), Anna-Maria Laius

Algastme töötoad ehk laste avatud laagriprogramm

Programm on suunatud meie kõige noorematele osalejatele ja ka neile 7-10 aastastele tantsuhuvilistele, kes ei ole ETA Tantsukooli õpilased. Laagriprogramm pakub põnevaid tegevusi kombineerides ETA Tantsukooli õpetajate töötubasid ka külalisõpetajate särtsuga.

Algastme töötubasid juhendavad: Valeria Januškevitš, Karoline Suhhov, Liisa Laine, Karmen Teesi Pregel, Igor Lider

Lastega tegelevad laagriprogrammis ka laagrikasvatajad. 

Lisaks toimetab INTENSIIVil ka ETA Kompanii, kelle loomelaborit viib läbi Siim Tõniste

Lisaks töötubadele ootavad sind ees õhtused üritused täis tantsu, päevased seiklused grupikaaslastega, mõnus merevesi ujumiseks ja suvine intensiivne kulgemine. 

MERIKÜLA

Meriküla Spordi- ja Õppekeskus asub Tallinnast vaid pooletunnise autosõidu kaugusel. Piisavalt lähedal, et oleks mõnus kohale tulla ja piisavalt kaugel, et oleks võimalik keskenduda just sellele toredale, mida meie suvine kohtumine pakub. 

Meriküla kompleks asub otse mere ääres- rand on paariminutilise metsateel jalutuskäigu kaugusel. Ümbrus on turvaline, piisavalt privaatne ja suur, et majutada kõiki osalejaid ja pakkuda erinevalt mõnusaid ruume erinevateks tegevusteks. 

Lisaks voodite ja tualeti/pesemisvõimalustega tubadele, ootab Merikülas ka helge ja ruumikas keskkond ning korraldajate poolt loodud mõnusad võimalused koos aega veeta, jutustada, mängida mõni aktiivne mäng või lihtsalt vaibal vedeledes taevast vaadata. Neile, kes soovivad ise endale lisaks mõne maitsva vahepala valmistada, on igal korrusel avalik köök, kus saab hoida ja valmistada just enda maitse järgi vahepalasid. Õhtused üritused saavad toimuma meie garaažiteatris, kus ühest tavalisest ruumist saab INTENSIIVI vältel inspireeriv etenduspaik. Seal saab näha värsket kunsti, ise jämmida ja suhelda!

TRANSPORT

Merikülla saad tulla ise või regada end ühisele bussile, mis viib otse Eesti Tantsuagentuuri eest (Hobujaama 12 Tallinn) Meriküla tantsumöllu keskele. Täpsema info bussidele registreerimise ja tasude kohta avaldame juuni alguses, kui registreerimine on lõppenud. 

PROGRAMMI TASU: 255 eurot
Programm koosneb:
-majutus (voodites, toas pesemisvõimalus ja tualett)
-toitlustus (3x päevas)
-töötoad/labor
-õhtused üritused
-täisvarustusega köök koos puhkealaga, kui keegi soovib teinekord endale ise mõne maitsva vahepala valmistada, siis see on teie päralt. 

Programmi eest tasumise viimane kuupäev: 13.06.2022NB!

Makseid saab jagada ka mitme kuu peale 
Meie jaoks on oluline, et kõik soovijad saaksid INTENSIIVIL osaleda. Seetõttu on võimalik läbi rääkida ka individuaalne maksmisplaan. Kui ühest perest osaleb INTENSIIVIL mitu last, siis laieneb osalejale 10% soodustus.

Registreerimise viimane kuupäev: 1.06.2022
Registreerimise neli kerget sammu:
1. Täida ära registreerimisankeet 
2. Tasu ettemaksuarve, mis saadetakse registreerimisele järgselt. INTENSIIVI koha tagamiseks tuleb tasuda ettemaks 50 eurot seitsme tööpäeva jooksul peale ettemaksuarve laekumist.
3. Tasu kogu summa hiljemalt 13.06
4. Haara 25. juuni hommikul kohvrid ning sea (tantsu)sammud Meriküla poole!

NB! Broneerimistasu 50€ ei ole tagastatav!

Maksmise ja arvete info: ulvi@tantsuagentuur.ee
Programmi info: intensiiv@tantsuagentuur.ee
Registreerimine: https://forms.gle/kaMmF1jaWdpDTRVF6

INTENSIIVI juhendajate ja töötubade sisuga saab põhjalikumalt tutvuda siin!