ETA Kompanii õhtu

ETA KOMPANII SHARING
Rūta Ronja Pakalne/ Helena Pihel/ Joonas Tagel
31.05
kell 18.00
Üritus on tasuta!

Jagamise õhtul kohtute ETA Kompanii tantsijatega: Aune Tenslind, Eliisabel Jõela, Elle Viies, Birgita Siim, Karmen Teesi Pregel, Janette Norkko, Maria Solei Järvet ja Maryn-Liis Rüütelmaa

Reede õhtul jagab ETA Kompanii liikumist, kogemusi ja mõtteid, mis on omandatud ning kogetud üksi, omavahel kui ka silmapaistvate kunstnike ja koreograafide juhendamisel, nagu näiteks Ruta Ronja Pakalne, Helena Pihel, Joonas Tagel.

Kes on oodatud?
Kõik, kes on huvitatud ETA Kompanii tegevustest ning tunnevad huvi, milliseid võimalusi ETA Kompanii noortele tanstijatele pakub. Kindlasti on oodatud ETA Tantsukoooli tantsijakoolituse ja ka põhiastme õpilased.

ETA Kompanii õhtu on Facebookis: https://www.facebook.com/events/2057255327913805/

Eesti Tantsuagentuuri kompanii soov on rikastada tantsukunsti valdkonda kahel põhisuunal:
1) andes võimalusi tantsijatele professionaalseks arenguks ja väljundiks kaasaegse tantsukunsti maastikul ning
2) pakkudes tantsuteatri kogemust laiemale publikule.

Kompanii väljakutseks on tuua tantsuprofessionaalid kokku pikema perioodiliseks koostööks, vastupidiselt tänastele kaasaegse tantsu tegemise võimalustele, mis toimuvad ühe projekti keskselt. Lisaks lavastusprotsessile ja etendamisele osaleb kompanii regulaarses treeningprogrammis: kehakooli, improvisatsiooni ja repertuaari klassid, TantsuRUUMi töötoad, kohaspetsiifiline viie ruumi projekt jm.

Kompanii tegevus lähtub ETA üldisest eesmärgist kasvatada ja ühendada inimesi ning kogukondi kaasaegse tantsu toel ning julgustada igas vanuses inimesi tantsu nautima.