Unikaalne KABAREEÕHTU restoranis MERINEITSI / Starlight Cabaret uus revüülavastus ’’Forever Young’’.

 

Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale pühendatud revüülavastus räägib kirglikult kuuma ja irooniliselt vaimuka loo armastusest ja vabadusest, iseseisvusest ja isepäisusest.

 

Laval on Eesti Tantsuagentuuri revüüteatri Starlight Cabaret’ tantsuartistid ning laulusolistideks Irina Haak ja Nele-Liis Vaiksoo ning Kalle Sepp või Bert Pringi. Lavastaja Kristjan Kurm on loonud kaasahaarava kolmeosalise revüülavastuse, mis juhib vaataja läbi armastuse wabariigi, armastusevaba riigi ja vabaarmastuse riigi.

 

Stilistiliselt kirevas revüüs näeb laval numbreid balletist hip-hopini ja polkast rokini, on duette ja klassikalist görliderivi.

 

Laual on Chef de Cuisine Margus Tammpere à la carte looming, mille maitseelamused ulatuvad Eestimaa hirvelihast Alaska hõbelõheni, Eestimaa vuttidest uudses vormis maailmakuulsa desserdini. Toitude juurde sobitatud veinivaliku eest on hoolitsenud Eesti parimate sommeljeede tiim!

 

Glamuurne lavaline ja kulinaarne pillerkaar pakub asjatundjate hinnangul maailmaklassi meelelahutust Eesti ainsas statsionaarselt tegutsevas kabarees, show&dinner restoranis Merineitsi.

 

Siin on lihtne võimalus veeta koos sõprade või töökaaslastega elamuslikult täiuslik kabareeõhtu.

Hind 63 € (perioodil 11.11.2016 kuni 28.01.2017 hind 69 €)

Hinnas sisaldub: tervituseks pokaal vahuveini, kolmeosaline revüülavastus, 3-käiguline à la carte õhtusöök, hilisem sissepääs ööklubisse Café Amigo (va eriüritused).

 

ÕHTU PROGRAMM

  • Peosaal avatakse kell 19:00
  • Restoran Merineitsi kõrgelt hinnatud gurmeekokad serveerivad õhtu jooksul pidulistele
  • rikkaliku kolmekäigulise à la carte õhtusöögi.
  • Õhtusöögi käikude vahel etendub kolmes osas revüülavastus
  • Õhtu Merineitsis lõppeb kell u. 23.30 paiku.

Soovijad saavad õhtut jätkata varajaste hommikutundideni ööklubis Cafe Amigo (va eriüritused)