8.okt Galina Gracheva TantsuRUUMis: kaasaegse tantsu workshopid nii professionaalidele kui kesktasemel noortele ja täiskasvanutele

Galina Gracheva (Moskva, Venemaa)

Kaasaegse tantsu töötoad

8. okt. 2017

 

11.00-12.30 Repertuaari meistriklass –  kutselistele tantsijatele, koreograafidele, tantsuõpetajatele, tantsu ja teatri kõrgkoolide üliõpilastele

TASUTA!

Töötades Vene Kammerballeti „Moskva“ koosseisulise tantsijana ning kaasates ka rahvusvaheliste koostööprojektide kogemust olen ma jõudnud oma tantsutunnetuseni. Sain aru, et minu jaoks tants on mitmekihiline, mitmekülgne… Igalt koreograafilt saab midagi kaasa võtta, midagi õppida tema juhendamisel. Minu koreograafia – see on süntees kõigist sellest, mis on minu jaoks tantsukunstis kõige tähtsam, tantsuline otsing ja tantsija avastamine…. See on JÕUD (laias mõistes), tants, mille impulsiks on emotsioon, energia vool, aja kulgemine, hing, vaataja mõjutamine. Teen ettepaneku teha head soojendust ning hakkata tantsima. Õpime mitu tantsulist kombinatsiooni, mis on oma iseloomu ja tehnika poolt väga erinevad. Treeningtunni lõpus teen ettepaneku jagada omavahel emotsioone ja kogemusi! Igav ei hakka! Positiivsed emotsioonid on garanteeritud!!!….. Teie Galja

 

13.00-13.30 Kaasaegse tantsu tehnika tantsuõpilastele, harrastajatele

osalustasu: 10 eurot

Kaasaegse tantsu tehnika treeningtund on ülesehitatud kaasaegse tantsu põhielementide õppimisele. Uurime detailselt oma keha võimalusi. Treeningtunni tempo kasvab samm sammult, õpitud elemendid sulanduvad kombinatsioonideks. Esimeses osas: soojendus, põrandatehnika. Teises osas: tantsulised kombinatsioonid. Kolmas osa koosneb hüpetest.

Enne trenni algust jäta palun kõik oma kahtlused ja eelmine kogemus ukse taha ja astu julgelt tantsuruumi – ole siin ja praegu, naudi!

 

Toimumiskoht: TantsuRUUM, Hobujaama 12, II  korrus

Kaasaegne tants, repertuaar

 

 

Toimub koostöös Kuldne Mask Eestis ogranisatsiooniga ning TantsuRUUMiga/ tantsuprofessionaalide koostöö – ja arenguplatvormiga/ korraldajad Eesti Tantsuagentuur ning Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liit 
 

 

 

Время:

8 октября

11.00-12.30 Класс для профессиональных танцовщиков и хореографов, студентов танцевальных школ и ВУЗов. БЕСПЛАТНО!

13.00-15.00 Класс для любителей, платный (цена уточняется)

 

Место: Hobujaama 12, II korrus, TantsuRUUM (Eesti Tantsuagentuur)

 

Описание классов:

Урок contemporary / начальный уровень/, Техника.

Урок будет основан на базовых элементах техники contemporary. Мы подробно изучим возможности нашего тела, постепенно наращивая темп урока, соединяя элементы воедино в небольшие танцевальные комбинации. 1 часть урока – разогрев, работа в партере. Постепенно мы поднимемся на ноги. 2 часть урока – танцевальная. 3 часть урока – прыжки. Предлагаю вам перед началом класса оставить все свои сомнения, мысли, весь свой прошлый опыт за дверью и смело войти в зал!) … быть здесь и сейчас! и наслаждаться!

 

Техника Contemporary / продвинутый уровень/ Авторская хореография.

Опираясь на свой опыт работы в труппе театра “Русский Камерный балет”Москва” и на работу с зарубежными хореографами у меня сформировалось своё ощущение танца, какой он для меня. …Многослойный, многогранный. От каждого хореографа можно “что-то взять”, чему-то научиться. Моя хореография – это синтез того, что для меня важно в танце, в его поиске, в раскрытии танцовщика. Это СИЛА (в широком понимании), танец порождённый эмоцией, поток энергии и времени, душа, воздействие на зрителя через танец. Я хочу предложить вам хорошенько разогреться вместе со мной и начать танцевать. Мы выучим несколько танцевальных комбинаций кардинально разных по своему характеру и технике. В конце урока предлагаю обсудить и поделиться впечатлениями… )Скучно не будет!) положительные эмоции гарантирую)… ваша Галя

 

Toimub koostöös TantsuRUUMiga/ tantsuprofessionaalide koostöö – ja arenguplatvormiga/ korraldajad Eesti Tantsuagentuur ning Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liit
Toetaja: Eesti Kultuurkapital, Eesti Tantsuagentuur….