TantsuRUUMis: Kontaktjämm 15. aprill 2018

 

Kontaktjämm: 
15. aprill 2018
P kell 15-18

 

Helikujunduse loob muusikaline kooslus Oopus koosseisus Johannes Ahun ja Mari Meentalo.

——-

TantsuRUUMi üldkontakt: Jane Miller-Pärnamägi / jane@tantsuagentuur.ee
——-

Sessions on kontaktimprovisatsiooni jämmide sari aastast 2014, mis toob kokku erineva tasemega kontaktimpro fännid üle Eesti, samuti professionaale piiri tagant. Alati on teretulnud ka algajad tantsijad, kellele kontaktimprovisatsioon pakub hea võimaluse teha tutvust vaba liikumise maailmaga.
Kord kuus toimuvatel jämmidel on erinevad juhendajad: Mari-Liis Eskusson, Karolin Poska, Laura Kvelstein ja Jaan Ulst.

 

2018. aasta kevadel toimuvad Sessionsi jämmid TantsuRUUMis ja jätkuvad samas formaadis: osaliselt juhendatult ning olenevalt juhendajast ka temaatiliselt kujundatult, pakkudes sealjuures vaba ruumi, milles iseseisvalt liikuda.
Igal üritusel on kaasatud live muusika.

 

——-
Asukoht: Eesti Tantsuagentuur, Hobujaama 12 II korrus

 

Toetajad: Eesti Kultuurkapital ja Eesti Kultuuriministeerium

——-

 

Contact Improvisation
15th April at 3pm-6pm

 

Sound design by Oopus: Mari Meentalo and Johannes Ahun.

The evening is inspired by Steve Paxton’s work: “Solo dancing does not exist: the dancer dances with the floor: add another dancer and you have a quartet: each dance with the other and each with the floor.”

 

Price: donation between 5-10€.
More info: info@jaanulst.ee

 

Info over TantsuRUUM contact Jane Miller-Pärnamägi:
jane@tantsuagentuur.ee

 

Meeting place: Eesti Tantsuagentuur, Hobujaama 12 II korrus

 

Sessions is a series of contact improvisations jams, which brings together contact impro fans allover Estonia. The jams are organised since 2014. Event is suitable for dancers with different backgrounds. Welcome are professionals with an interest to go deeper in their body work, and also dancers looking for to make their first steps in free movement world.

 

In 2018 Spring we move to TantsuRUUM, which is a new space in the heart of Tallinn accommodating many different dance workshops. Jams will take place once a month under the guidance of Mari-Liis Eskusson, Karolin Poska, Laura Kvelstein and Jaan Ulst.

 

In TantsuRuum we continue with the traditional format: partially guided lesson, by one of the teachers, followed by open space with free improvisation. Every event includes live music.

Meeting place: Eesti Tantsuagentuur, TantsuRUUM, Hobujaama 12 Tallinn, Second Floor

 

Event is supported by The Cultural Endowment of Estonia and Estonian Culture Ministry.