Susanna Leinoneni MEISTRIKLASS 24. novembril

 

 

 

T ö ö t u b a 
Susanna Leinoneni MEISTRIKLASS
24. november kell 13:00-16:15

 

Susanna Leinonen on üks silmapaistvamaid soome koreograafe. Ta on lõpetanud Turu Kunstiakadeemia ja Konservatooriumi ning Helsingi Kunsti- ja Disainiülikooli 2000. aastal tantsukunsti magistrina. Oma 2001. aastal asutatud kompaniiga on tema tantsulavastused jõudnud enam kui 25 erineva riigi tantsulavadele. Lisaks sellele on Leinonen loonud mitmeid teoseid tuntud Euroopa teatritruppide ja kompaniide jaoks, sealhulgas Rootsi Kuninglik Ballett ja Taani Tantsuteater. Leinoneni 2018. aasta lavastus “Nasty” on leidnud heakskiitu nii kriitikute kui ka publiku poolt.

 

Leinoneni liikumiskeel tugineb moderntantsu ja kaasaegse tantsu liikumise voolavusel põhinevatele tehnikatele, kuid ta kasutab ka klassikalise balleti sõnavara. Tema stiili iseloomustab väga füüsiline ning detailne liikumiskeel, täpne jalgade töö ning liikumise mitmekülgne dünaamika. Tema töid on kirjeldatud kui sürreaalseid ja sensuaalseid, pisut õõnsa ja väga kontsentreeritud atmosfääriga.

 

Meistriklassis tutvustab Susanna Leinonen oma liikumiskeele põhialuseid ning õpetab materjali oma viimastest koreograafilistest töödest, sealhulgas novembris KUMU teatrisaalis etenduvast lavastusest “Nasty”.

 

A j a k a v a :
13:00-14:30 tehnika
paus 15 min.
14:45-16:15 repertuaar

 

T ö ö t o a h i n d : 30 eur (tavahind) / 20 eur (õpilased, tudengid, ETTLi liikmed)

 

A s u k o h t : Eesti Tantsuagentuur, Hobujaama 12 II korrus
K ü s i m u s e d : tantsuruum@tantsuagentuur.ee

Susanna Leinonen Company intro video: https://vimeo.com/206749143

Susanna Leinonen Company lavastus “Nasty” KUMUs 23. ja 24.11:
https://www.piletilevi.ee/fin/liput/teater/tants/susanna-leinonen-company-nasty-59844/

 

 

Oled oodatud!
l i i k u j a l t > l i i k u j a l e

ENG
___________________________________________________________________

W o r k s h o p 
Susanna Leinonen MASTERCLASS
24th November

 

Susanna Leinonen is one of the most notable Finnish choreographers. She has graduated from the Turku Arts Academy and Conservatory and from Helsinki University of Art and Design in 2000 as a Master of Dance Arts. She started her own company in 2001 and her works have since toured in more than 25 countries. In addition she has created commissioned works for several important European ensembles, such as the Royal Swedish Ballet and Danish Dance Theatre. Leinonen’s 2018 piece “Nasty” has been a critical and commercial success.

 

Leinonen’s movement language represents a modern contemporary dance based on the flow of motion, but also uses classical ballet in her vocabulary. Her style is characterized by very physical, detailed movement language, strong articulation of feet, and variation of movement dynamic. Her works have been described as surreal and sensual, partly hollow and characterised by a very dense atmosphere.

 

In the masterclass Susanna Leinonen will introduce the fundamentals of her movement language and teach material from her most recent works, including “Nasty”.

 

S c h e d u l e :
13:00-14:30 technique class
paus 15 min.
14:45-16:15 choreography

 

P r i c e :
30 eur / 20 (discounted price for students and members of the Estonian Dance Art and Dance Education Union (ETTL)

 

L o c a t i o n : Eesti Tantsuagentuur, Hobujaama 12 II floor
Q u e s t i o n s : tantsuruum@tantsuagentuur.ee

Susanna Leinonen Company intro video: https://vimeo.com/206749143

Susanna Leinonen Company performance “Nasty” in KUMU at 23.11 & 24.11:
https://www.piletilevi.ee/fin/liput/teater/tants/susanna-leinonen-company-nasty-59844/

 

You are welcome!
from
m o v e r > m o v e r