AVALIK KUTSUNG: uued TantsuRUUMi residendid hooajal 2019/20

Otsime nelja tantsukunstnikku, kes soovivad osaleda ja panustada TantsuRUUMi 2019/20 hooaega!


Residentuuripaigana alustas TantsuRUUM tegevust pea aasta tagasi: 2018. aasta suvel täitsid ruume tantsukunstnikud Kadri Sirel, Madli Paves, Naddie Simonovits ja Siim Tõniste. Neid lühiresidentuure ja kohaliku tantsumaastiku toimimise eripärasid jälgides tekkis äratundmine, et ehk vajaksid tantsukunstnikud 2-4 nädalasest residentuurist enamgi võimalust pikema aja vältel oma loomingu arendamiseks. Sellest sündiski idee pakkuda neljale tantsukunstnikule terve hooaja kestva residentuuri võimalust, et saaks tekkida ka mitmesuunaline toetav dialoog. 


Käesoleval hooajal on TantsuRUUMi residentideks Madli Paves, Christin Taul, Rūta Pakalne, Joanna Kalm.


Hooajaline residentuur pakub võimalust tegeleda regulaarselt oma liikumise uurimise ja arendamisega, seda nii iseseisevalt kui ka kriitilises ja toetavas dialoogis kaasresidentidega. Lisaks saavad residendid kogu hooaja vältel tegeleda professionaalse enesetäiendusega töötubades osalemisega, et toetada oma arengut tantsija-liikuja-õpetaja-looja-etendajana.


Kui tunned, et vajad kindlat pinnast ja toetavat keskkonda, et oma tantsuga / loominguga edasi liikuda, siis siin on Sinu võimalus!


Hooaja residendiks olemine hõlmab:
– stuudio regulaarset kasutamist liikumispraktika arendamiseks (iseseisvalt ja kolleegidega) perioodil 2019. a. juuni kuni 2020. a. mai
– oma liikumispraktika jagamist tundide ja töötubade raames (liikumisSESOONi juhendamine)
– kaasresidentide tundides ja töötubades osalemist aktiivse panustaja ja kaasamõtlejana 
– jätkuvat professionaalset enesetäiendust TantsuRUUMi töötubades osaledes > Joe Moran, Florentina Holzinger, Karl Saks, Irina Pähn, Polina Mitryachina ja mitmed teised!
– VAHELÜLI ürituse kureerimist 2020. aasta jaanuaris
– võimalust erinevateks omaalgatusteks
– töötasu tundide / töötubade läbiviimise eest ning residentuuri stipendium


Kuidas edasi?
Huviliste sooviavaldusi ootame motivatsioonikirja ja CV-na. 
Motivatsioonikirjas palume kirjeldada oma tantsupraktika hetkeolemust ning võimalikke huvisid, millega residentuuri vältel tegeleda soovitakse.


Vastuseid avalikule kutsungile ootame 5. maini aadressil > tantsuruum@tantsuagentuur.ee