ETA Residentide etendused 11.-13. juuni – Dream dancers: THE PROCESS OF UNCLENCHING A FIST

Dream dancers: THE PROCESS OF UNCLENCHING A FIST
on tantsuline ühismõtisklus kaasaja inimese seisundi üle, mis asetub unelmate pinnalt loodud saarele, luues võimaluse uuteks olemisteks.

Õhus on küsimused loodava reaalsuse olemusest ja kasulikkusest – kuidas suhestub indiviid suurema võrgustikuga ja vastupidi? Kui sõltumatu ja sõltuv on tants meist endist ja ümbritsevast ilmast? Missugusest tantsust me unistame ja miks? Millele osutab tants oma iseeneslikkuses?

Põrand on vaba pehmeks koosolemiseks ja teravaks enesevaatluseks.

dream dancers ehk unistavad tantsijad on Christin Taul, Joanna Kalm, Madli Paves ja Rūta Pakalne, kes on kokku saanud TantsuRUUMi (Eesti Tantsuagentuur) residentuuriprogrammi raames. THE PROCESS OF UNCLENCHING A FIST on koos tantsimise ja unistamise tulem, mille esialgseks sooviks oli anda tantsule kui unistusele võimalus saada reaalsuseks, hoolimata sobilike sõnade nappusest, ideede hägususest, selgete põhjuste puudumisest. Sündinud tantsuline narratiiv on liikumise jätkuva praktiseerimise tulem, mida võib lugeda kui nelja tantsukunstniku koostööst kujunenud peegeldust tänasest kaasaegsest inimesest, seda mõistagi väikse valimi näol, ent usaldades, et kehades kajavad ka enesest kaugemad nähtused, teemad ja küsimused.

Pileteid eelmüügist müüb Ticketbest (piletid jõuavad müüki hiljemalt 4.06)
täispilet 12€
sooduspilet 10€
grupipilet (al 5 in) 8€

Kohapeal
täispilet 14€
sooduspilet 12€

unistajad / dreamers:

Koreograaf-etendajad: Christin Taul, Joanna Kalm, Rūta Pakalne, Madli Paves
DJ/helikujundaja: Triin Niinemets
Kunstnik: Adele Robam
Valguskunstnik: Karolin Tamm
Foto: Helen Västrik
Plakati disain: Janis Rizhovs

Kaasproduktsioon: Eesti Tantsuagentuur

Rohkem infot: https://www.facebook.com/events/358115544879901/?event_time_id=358115554879900

Täname:

Eesti Kultuurkapital, Ģertrūdes teater, Läti Koreograafide Assotsiatsioon, Dzirnas tantsukool, Joon, Kohvik TOPS, Valmiermuiža