Koolitantsu Kompanii 11. lend – TANTSUFILM – REGISTREERIMINE 14. juunini !!!

Sel aastal on kord Koolitantsu Kompanii 11. lennu käes!

Pakume noortele tantsijatele võimalust teha koos Eesti tunnustatud koreograafide Ingrid Jasmini ja Liisa Lainega TANTSUFILMI !! Kaamera taga toimetavad Kadi Aare ja Mikk Rosin.

OOTAME OSA VÕTMA KONKURSIST

  • 15 – 22aastaseid noori
  • varasema kogemuse ja/või valmisolekuga tantsida jazz ja/või eesti ja/või tänavatantsu žanrites

Koolitantsu Kompanii konkursid toimuvad:

P, 16.06 kell 14:30 – 18:30 Tallinn, Eesti Tantsuagentuur, Hobujaama 12
E, 17.06 kell 16 – 20 Tartu, Tähtvere Tantsukeskus, Laulupeo puiestee 19
T, 18.06 kell 16 – 20 Pärnu, Janne Ristimetsa Tantsustuudio, Õhtu põik 3

REGISTREERUMINE KUNI 14. juunini e-kirja teel koolitants@koolitants.ee

Kirjaga saada: nimi / millises linnas konkursil osaled / vanus / varasem tantsukogemus / kontakt (telefon+e-kirja aadress)

Konkursi osavõtutasu on 15 eurot. Tasumine toimub enne konkursi algust kohapeal.

Koolitantsu Kompanii  11. lennu koosseisu kuulutame välja enne jaanipäeva.

OLULINE INFO VALITUD TANTSIJATELE ! ! !

Koolitantsu Kompaniisse valitud tantsijate proovid toimuvad Tallinnas, Eesti Tantsuagentuuris:

5. – 8. augustini ja 18. – 21. augustini.

Mõlema prooviperioodi esimesel päeval algavad proovid kell 10 ja viimasel päeval lõpevad kell 18.

Koolitantsu Kompanii tantsufilmi salvestused toimuvad:

13. – 15. septembrini ja 27. – 29. septembrini. Salvestuspaigad täpsustuvad.

Transport proovidesse ja salvestustele tuleb ise korraldada. Tantsijatele on korraldatud toitlustus kolm korda päevas ning soovijatele ka matimajutus. Suvekooli tasu on 130 eurot ning tasumine toimub arve alusel kahes osas, augustis ja septembris.

Tutvustame teile Koko 11. lennu kunstilist meeskonda:

INGRID JASMIN

Armastab enda tööd ja noori. Armastab muusikat ja trennides tekkivat sünergiat. Tants on tema jaoks liikumine ja kunst.

Ingrid on kasvanud välja Tallinna Ülikoolist, kus lõpetas koreograaf-lavastaja eriala. Pärast seda on ta end täiendanud Broadway Dance Centeri rahvusvahelises programmis (ISVP), millest on saanud on saanud tema enesetäiendamise meelispaik. Koolitustel on ta keskendunud contemporary jazz ja theatre dance stiilidele. Ingrid on osalenud erinevates projektides nii tantsija, koreograafi kui lavastajana; osalenud igal aastal enda õpilastega erinevatel tantsuvõistlustel nii Eestis kui mujal ja Koolitantsul on tema loomingut tunnustatud nii laureaadi kui ka nominendina. Sel aastal pälvis ta ka Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liidu poolt välja antava tantsuõpetaja tunnustusauhinna.

Jazzi kõrval on tema elus tagasi ka rahvatants ja tänasel hetkel ta oma tantsuelus nende kahe žanri vahel toimetabki.

Keda ootan KoKo’sse?

„Ootan noori, kes on avatud meelega ja rōōmsameelsed, omanäolised ja oskavad erinevaid žanre stiilipuhtalt esitada. Tantsijaid, kes ei ole pelgalt liikujad vaid laiemas plaanis artistid.“

LIISA LAINE

Liisale meeldib tsiteerida Martha Grahamit: ,,Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.” ja ,,Dance is the hidden language of the soul of the body”

Sellest lähtub ta oma tantsutundides ning armastab kõike, mis teeb tantsust tantsu.

Ta on õppinud Rootsis Stocholmi Balletiakadeemias Streetline kursusel ning Eestis lõpetanud Tallinna Ülikooli koreograafia osakonna kaasaegse tantsu suunal. Käinud paljudes meistriklassides ja festivalidel nii Eestis kui välismaal ning saanud mitmekülgse liikumis- ja teadmiste pagasi, tänu millele on tema õpilased võitnud hulgaliselt tunnustust erinevatel tantsufestivalidel. Liisa on ka Koko 1. lennu üks koreograafidest.

Südamelähedasdeks žanriteks on jazztants segatuna tänavatantsuga, broadway jazz ning eesti tants kaasaegses võtmes. 

Keda ootan KoKo’sse?

„Koolitantsu Kompanii tantsufilmi ootan noori, kes on avatud mõtlemisega ning valmis katsetama uut ja põnevat. Pole hirmu olla kaamera ees ja julgeb olla eri-ilmeline. Kindlasti on võimeline omandama etteantud koreograafiat, kuid samas julgema improviseerida. Kindlasti otsin noori, kes armastavad tantsimist kui liikumisvormi ja teevad seda sära silmades.“

KADI AARE

Koolitantsu Kompaniisse pürgivate noortega jagab taaskord oma energiat Kadi Aare. Tema käe all sai tantsida ka Koko 10. lend, kui Kadi koos Maarja Pruuliga tantsulaavstuse “Ärka üles” lavale tõi. Kadi on mitmekülgne tantsija ja tantsuõpetaja, kelle huvi audiovisuaalse loomingu vastu asetab teda sel korral filmi režissööri rolli.

Koolitantsu Kompanii 11. lennu loominugule annab Kadi panuse koos videograaf Mikk Rosinaga. Operaatorina on Mikk professionaal, kes on teinud koostööd erinevate tantsužanrite esindajatega üle maailma.

Keda ootame KoKo’sse?

„Ootame kompaniisse tantsijaid, kes tahaksid enda tantsulise väljendusoskuse viia järgmisele tasemele. Avastada viise, kuidas läbi kaamerasilma vaatajat liigutada.“