26. ja 27. okt töötuba: Polina Mitryashina, Kaasaegne tants

k u t s u m e TantsuRUUMi

T ö ö t u b a
Polina Mitryashina
KAASAEGNE TANTS
tehnika ~ improvisatsioon ~ repertuaar

Kahepäevane intensiivtreening koosneb kahest kolmetunnilistest kohtumistest, mis sisaldavad tehnikat, improvisatsiooni ning repertuaari. Treeningtunnis tegeleme klassikalise kaasaegse tantsu tehnikaga, mille harjutusted on ülesehitatud erilisel moel. Limon, Cunningham, Graham ja ka paljud teiseid praktikud ning koreograafid, kellega olen oma juba päris rikkaliku kunstielu jooksul koostööd teinud, põimuvad omavahel selles tunnis. Vene klassikaline tants, Iisraeli vabadus, Prantsusmaa ja Ameerika kaasaegne tants on settinud mu kehasse ning omavad mõju mu liikumises. Selle tulemusena soovin ma jagada teiega omanäolist tantsu-mixi, mis paneb nii mõtlema kui ka higistama!

b i o
~ Polina Mitryashina ~
. . .on elukutseline tantsija ja tantsuõpetaja, kes omandas tantsualase hariduse Leonid Jakobsoni nimelises balletikoolis. Polina on ennast täiendanud Maurice Bejarti tantsukoolis. Hetkel loob koreograafiat, õpetab ja esineb Venemaal ja Euroopas.

___________________________________________________________________

T ö ö t o a h i n d :
40 eur – 2 päeva
25 eur – 1 päev

R e g i s t r e e r i m i n e : tulekul!
A s u k o h t : Eesti Tantsuagentuur, Hobujaama 12 II korrus
K ü s i m u s e d : tantsuruum@tantsuagentuur.ee

Oled oodatud!

l i i k u j a l t > l i i k u j a l e

___________________________________________________________________
Töötoa toimumist toetab Eesti Kultuurkapital – täname!