Algab tantsulavastuste registreerimine Festivalile Koolitants.


Esmakordselt on Koolitantsule oodatud noorte tantsulavastused. Registreerimine videovooru on avatud 30.jaanuarini Koolitantsu kodulehel.  Osalema on oodatud nii sisus kui vormis terviklikud omaloomingulised tantsulavastused, mille hulgast valib žürii hiljemalt 15. veebruariks 2020 välja tantsulavastuse(d), mis tulevad esitamisele korraldaja nimetatud piirkondlikul tantsupäeval. Piirkondlikud tantsupäevad toimuvad  Paide Muusika- ja Teatrimajas, Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses ja Haapsalu Kultuurikeskuses ning lavastuste tarvis ehitatakse väikestesse- ja kammersaalidesse üles teatrisaalid.  

„Tantsijatel on seekord võimalik lavale astuda ka pikemas tantsulavastuse vormis. Ootame süvendatud teemakäsitlusi ja koreograafia arendusi, mis vajavad pikemat lava-aega, kui üks tantsunumber seda võimaldab“, tutvustab uut võimalust Festivali Koolitants peakorraldaja Raido Bergstein.

Piirkondlikelt tantsupäevadelt valib žürii valiku lavastusi osalema Viljandis toimuvasse Koolitants 2020 lõppkontsertide programmi. Lõppkontsertidele valitud tantsulavastused kuulutab žürii kodulehel välja hiljemalt 26. märtsil 2020

Festival Koolitants on lastele ja noortele suunatud omaloominguliste tantsude festival, mis algab jaanuaris ja kestab aprilli keskpaigani. Selle sisse mahuvad maakondlikud tantsupäevad ja piirkondlikud tantsupäevad, kus saab näha tantsulavastusi ning maakondlikelt tantsupäevadelt edasi valitud tantse. Festival kulmineerub lõppkontsertidega Ugala teatris Viljandis, kus lisaks tantsudele ja lavastustele saab publik ning tantsijad osaleda festivali off-programmis, mis paneb tantsima kogu Viljandi.

Registreerimise vormi leiate SIIT

Raido Bergstein, peakorraldaja

tel. +372 5645 4888

e-kiri raido@tantsuagentuur.ee