Koolitantsu Kompanii tantsufilmi “Jäljed” esilinastus 12. jaanuar!

Koolitantsu Kompanii
“Jäljed”

Esilinastus 12. jaanuaril kell 13:00 Kinos Sõprus.
Üritus on tasuta.

“Jäljed” on lugu. See on sinu ja minu lugu. Lugu olemisest ja minemisest. Otsimisest ja leidmisest. Kaotamisest ja avastamisest. Lugu kurbusest ja rõõmust. Hirmust ja julgusest. Üksindusest ja sõprusest. Lugu püsimisest ja liikumisest. See on nende ja meie lugu.

Režii, montaaž: Kadi Aare
Koreograafia: Liisa Laine, Ingrid Jasmin
Salvestus: Mikk Rosin
Grimm: Pille-Riin Bergstein

Tants: Annabel Matkur, Anni Olm, Brit-Lauren Oltsmann, Darja Raud, Diana Marlen Rüütelmaa, Emili Selgis, Emma Lumi, Getter Miida Kask, Jane Pärn, Karoliina Liitma, Karoliina Lään, Karoliine Tarjus, Kati Ilus, Kristin Sepp, Liisbet Randjärv, Lisette Arminaits, Lysette Tint, Maili Karus, Mihkel Karus, Pauliine Põhonin, Sandra Laur, Triin Joon

Filmis kasutatud muusika: Inger “Again”, I wear experiment “Pelle´s Rabbit”, Katrin Ruuse & Xtra Basic “Love ain´t Gone”, BOKKA & NÖEP “Day 1 – NÖEP remix”, Erki Pärnoja “Doors Dance”, Tallinna Kammerorkester “Üksi pole keegi”

Koolitantsu Kompanii on üleriigiline noorte tantsukompanii, milles tantsivad kompanii erinevatesse lendudesse kandideerinud noored üle Eesti. “Jäljed” on Koolitantsu Kompanii esimene tantsufilm. Varasematel aastatel lavale toodud tantsulavastuste koreograafid on teiste seas olnud Ruslan Stepanov, Maarja Pruuli, Olga Privis, Argo Liik, Kaja Lindal, Eliisa Sirelpuu, Kadi Aare jpt.

Koolitantsu peakorraldaja: Raido Bergstein
Korraldus: Maike Maiste, Maarja Pärn
Eesti Tantsuagentuuri meeskond: Jane Miller-Pärnamägi, Kristel Laur, Kristjan Kurm, Lii Ainsalu, Maarja Pärn, Mirle Kabel, Raido Bergstein

Täname: Eesti Vabariigi Haridus- ja Teadusministeerium, Eesti Kultuurkapital, trükikoda JOON, Rakvere Kultuurikeskus, Rakvere Linnavalitsus, Noblessner Shipyard, Margit Lilleorg, Eve Alte, Kaspar Lood, Tanel Veeremaa

Koolitantsu korraldab Eesti Tantsuagentuur
www.koolitants.ee

#koolitants#koko11