Tantsu e-õpe, online tunnid ja õpilaste reportaažid koduõppest!

Erilised väljakutsed nagu praegu on, pakuvad ruumi loovusele. ETA Tantsukooli õppekavajuht Helena Pihel juhendab, kuidas loovusele tuult tiibadesse saada.🧘🏼‍♀️⭐️

Eesti Tantsuagentuuri Tantsukool on tänasest distantsõppel ja sellega seoses pakuvad meie õpetajad kõikidele teile võimaluse end liigutada kodust välja tulemata. Postitame iga päev 10..15minutilise tantsutunni, et koos tantsimisest rõõmu tunda.🧚🏼

Jälgi meid Eesti Tantsuagentuuri veebis ja sotsiaalmeedias.

Samuti kutsume üles ETA õpilasi koostama lühikesi vahvaid klippe sellest, kuidas elu koduõppes toimib. Hiljem paneme sellest kokku toredad tantsufilmid.

STAY AT HOME AND DANCE 💛
#etants

#etants

Erilised väljakutsed nagu praegu on, pakuvad ruumi loovusele. ETA Tantsukooli õppekava juht Helena Pihel juhendab, kuidas loovusele tuult tiibadesse saada.🧘🏼‍♀️⭐️Eesti Tantsuagentuuri Tantsukool on tänasest distantsõppel ja sellega seoses pakuvad meie õpetajad kõikidele teile võimaluse end liigutada kodust välja tulemata. Postitame iga päev kaks 10..15minutilist tantsutundi, et koos tantsimisest rõõmu tunda.🧚🏼Jälgi meid Eesti Tantsuagentuuri veebis ja sotsiaalmeedias.https://youtu.be/PAYmwh_DU5YSamuti kutsume üles ETA õpilasi koostama lühikesi vahvaid klippe sellest, kuidas elu kodus toimib. Hiljem paneme sellest kokku toredad tantsufilmid.STAY AT HOME AND DANCE 💛#etants

Опубликовано Eesti Tantsuagentuur Понедельник, 16 марта 2020 г.

Kõiki #etants kodutreeningu videosid saab näha ETA Tantsukooli Youtobe’i kanalilt.