Koolitantsu Kompanii 3. lend: “Su ärkvelolek on uni”

Teismelistele mõeldud tantsulavastus “Su ärkvelolek on uni” räägib inimesest ja tema varjust. Sellest, kuidas me ei ole kunagi üksi vaid kõikjal saadab meid veel miski – nähtamatu. See on lavastus iseendaga kohtumisest, absurdsetest suhetest ja armastusest. Lavastuse loomise algimpulss tuli tantsijatelt kogutud unenägudest. Liikumiskeel on loodud läbi tantsijaisiksuste ning improvisatsiooni. Muusikaline kujundus pärineb ansambli Holy Motors liikme Eliann Tulve ja helilooja Helena Tulve sulest. Heliruumide tegemisel osalevad ka tantsijad.

Lavastus põhineb nähtud ja kokku kogutud unenägudel.

Koreograaf: Kaja Lindal
Heliloojad: Helena Tulve, Eliann Tulve
Kunstnik: Marge Martin
Valguskujundaja: Marita Keskküla
Helirežii: Haar Tammik

Tantsijad: Anita Kurõljova, Eliisabel Jõela, Marko Reitalu,
Katre – Helen Kask

Esietendus: 14. november 2016 Kumu auditooriumis


Kasutatud teosed: Grete Ly Valing “Waltz”, Eliann Tulve “6am”, “Night Vision”, “Re-search”