Koolitantsu Kompanii 9. lend: “Ma pole idioot”

„Ma pole idioot“ on lavastus kaasaegse tantsu žanris.

Koreograafid: Ruslan Stepanov, Karoline Suhhov

Helikujundaja: Artyom Astrov

Valguskujundaja: Priidu Adlas

Esietendus 7. oktoobril 2018 Vaba Laval

Tantsivad: Anna Deil (ETA Tantsukool), Jane Pärn (Rapla Tantsustuudio), Arabella Kruuse (Tantsuklubi HOP), Katriina Emilia Forssten (ETA Tantsukool), Pauline Ööpik (Shaté Tantsukool), Katharine Anite Pällo (ETA Tantsukool), Trino Arras (ETA Tantsukool), Maria Schotter (Carolina tantsustuudio), Michelle Lukken (Error Tantsukool), Liisa Maria Tischler (ETA Tantsukool), Anni Olm (ETA Tantsukool), Merit Mäekalle (Tantsuklubi HOP), Lilian Mõttus (MEIE STUUDIO), Romi Leen Niimann (ETA Tantsukool), Helena Tammsaar (ETA Tantsukool), Karmen Zeiger (MEIE STUUDIO), Anette Vijar (MEIE STUUDIO), Emma Lumi (Rapla Tantsustuudio), Carolyn Vool (ETA Tantsukool), Lisbet Neering (Viljandi Jakobsoni Kooli balletistuudio), Kai-Riin Tomera, Mona Lene Maanurm (ETA Tantsukool).

Koreograaf Ruslan Stepanov (kaas)loob Koolitantsu Kompaniile juba neljandat lavastust. Kui ta Koolitantsul ei ole, on Ruslan vabakutseline tantsukunstnik, kes on töötanud erinevates tantsužanrites kaasaegsest tantsust balletini nii Eestis, Saksamaal kui ka mujal. Õpetamas saab teda peamiselt näha TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias.
Koreograaf Karoline Suhhov paneb lapsi ja noori tantsima Tallinnast Pärnuni ja Haapsalust Viljandini, töötades nii T-stuudios, ETA Tantsukoolis kui ka mujal. Kui ta parasjagu ei õpeta, siis loob vabakutselise tantsukunstnikuna tantsulavastusi.