Starlight Cabaret: “Créme de la créme”

Créme de la créme ehk Starlight Cabaret 10 aasta parimad palad on tagasivaade meie kümne aasta õnnestumistele. See on värvikas valik revüünumbritest, mis on võitnud publiku südame ja kujundanud meie revüüteatri tänase näo.

Esimeses osas teeme kummarduse kabareelavade klassikutele – “Cabaret” filmist tuntuks saanud Willkommen, aegumatu New York, New York ning loomulikult kõiki hullutav kankaan!

Teises osas seilame nõukogude estraadiparemiku tuules retrolainel. Kõlavad hitid nagu Hoogsas rütmis, Olümpiada, Kruzhatsa diski, Oi aegu ammuseid ja Aeg ei peatu.

Juba traditsiooniks on kujunenud, et ei saa me läbi Eurovisioonita ja kolmandas osas jõuavad lavale kuus võidulugu meiepoolses tõlgenduses.

See, aga ei ole veel kõik! Meil on sünnipäev ja tähtpäevade puhul tehakse alati kingitusi. Starlight Cabaret’ tulevad õnnitlema viis Eesti tippkoreograafi, kes toovad kaasa uhiuued säravad revüünumbrid – vaid meie trupile mõeldes, meie kodulavale sobides ja meie stiili hoides, kuid seda kõike aastal 2019.

Nostalgitseda on tore, aga show must go on!
Kirsina säravad kreemisel sünnipäevatordil meie revüüteatri staarid Irina Haak, Kristiina Renser või Kärt Anton ja Bert Pringi või Kalle Sepp.

 

Produktsioon: Eesti Tantsuagentuuri revüüteater Starlight Cabaret ja Show & Dinner Restoran Merineitsi
Stsenarist-lavastaja ja produtsent: Kristjan Kurm
Menüü, köök ja teenindus: Margus Tammpere
Koreograaf-lavastaja ja repetiitor: Liisa Laine ja Elo Unt
Koreograaf-lavastaja ja trupijuht: Liisi Org
Laulusolistid: Ira Haak, Kristiina Renser või Kärt Anton, Bert Pringi või Kalle Sepp
Artistid: Liisi Org, Kristina Raja, Ethel Roosimägi, Kätlin Hallik, Merilin Lehtmaa, Britt Kõrsmaa või Maria Uppin, Marit Mets või Lisanna Tälli, Sergei Kuznetsov või Allar Valge, Paul Reinolt ja Semen Prygorodov
Koreograafid: Elo Unt, Mart Kangro, Liisa Laine, Mait Agu, Marge Ehrenbusch, Annika Madisson, Greta Raidma, Sergei Kuznetsov, Rauno Zubko, Marina Kesler, Olga Privis, Sandra Põld, Argo Liik, Britt Kõrsmaa, Kalju Saareke, Liisi Org, Ingrid Jasmin
Kostüümid: Elo Unt ja Piret Mikk
AV tehniline teostus ja helirežisöör: Alo Jaanivald
Valguskujundus ja tehniline teostus: Allar Org
Videokujundus: Karmen Seljamaa
Orkestri seaded: Ülo Mälgand
Stuudiofonod: Angela Aak, Sulliwan ja Marco Margna