ETA Tantsukooli vilistlane Maria Solei ootab hooandjate abi tantsuõpinguteks Taanis


Hea tantsuhoo andja – toeta Maria Solei õpinguid Kopenhaageni Kaasaegse Tantsu Koolis ja aita kokku saada osa esimese aasta õppemaksust – 5000€.
“Olen tegelenud tantsuga kokku 15 aastat, lõpetanud ETA Tantsukooli
tantsijakoolituse õppekava ja tantsin tänaseni Tantsuagentuuri tantsukompaniis.

Nende aastate jooksul olen osalenud lavastustes tantsijana ja olnud ise ka
koreograafi rollis. Järgmise sammuna pean oma tantsija ja koreograafi karjääris oluliseks enese arendamist ja oma loomepotentsiaali tutvustamist välismaal. Kandideerisin selleks Copenhagen Contemporary Dance School’i 3- aastasesse diplomiprogrammi, kus saan õppida rahvusvaheliselt tunnustatud koolis, mis aitab kaasa kaasaegse tantsija professionaalseks arenguks. Programm võimaldab mul omandada kolme aasta jooksul põhjalikud tehnilised ja kunstilised oskused, kuidas saavutada maailmas pikaajaline ja silmapaistev karjäär. Kool annab õpilastele võimaluse pühenduda tantsule ning samal ajal kasutada Kopenhaageni Kaasaegse Tantsu Kooli hüppelavana, et luua tugev suhtlusvõrgustik tulevikuks. See annab mulle võimaluse saada osa uutest õppemeetoditest, mida ka tulevikus kodumaal edasi anda. Juhendajateks on oma ala professionaalid erinevatest riikidest, mis omakorda annab võimaluse kogeda rikkalikku ja mitmekülgset õpet.

Miks võiks minu õpinguid Kopenhaageni Kaasaegse Tantsu Koolis toetada? Sest ma armastan tantsu, oman head tantsualast ettevalmistust, olen kirglik ja pühendunud õppija ning suudan oma unistuste nimel pingutada ja end maksma panna. Kaasaegse tantsu rahvusvahelistel maastikul on veel vähe eestlasi. Soovin saada üheks heaks eesti päritoluga tantsijaks ja koreograafiks, kelle lavastusi esitatakse nii Eestis kui rahvusvahelistel lavadel. Samuti on minu sooviks jagada oma teadmisi/kogemusi teiste tantsuhuvilistega ja olla inspireerijaks teistele.

Ma elan ja hingan tantsu, see tähendab minu jaoks teadlikku protsessi, kus õpin oma mõttemaailma väljendama, haarates kaasa oma keha, hinge ja vaimu. Tunnen, et tantsijana arenedes on oluline olla avatud proovima uut ja areneda mitmekülgselt. Ma tänan kogu hingest, kui leiad võimalusi mind toetada sel teekonnal. Parafraseerides klassikuid
“On vaja tervet küla, et saaks kasvada üks tantsija”.



Konto nr: Maria Solei Järvet SEB Pank: EE021010011863015224

NB! Et tänukingitus Sinuni jõuaks lisa ülekande selgitusse kindlasti ka oma e- posti* aadress või telefoninumber.

Tänukingid:
5€ ja enam – Saadan Sulle mõtetes suured tänud ja hea energia!
25€ ja enam – Suured tänud ja kallistused, kui kohtume! Võimalus osa saada
minu ühest töötoast, mida Eestis olles korraldan!
50€ ja enam – Suured tänud ja kallistused, kui kohtume! Esimesele 5le tasuta pilet ETA kompanii etendusele hooajal 2020/2021. Lisaks külastuspilet fotonäitusele Juhan Kuusi Dokfoto Keskuses.
100€ ja enam – Suured tänud ja kallistus, kui kohtume! Lisaks aastane
klubiliikme staatus Juhan Kuusi Dokfoto Keskuses. Esimesele 5le tasuta pilet ETA kompanii etendusele hooajal 2020/2021. Kõigi toetajate nimed esitan oma esimese isikliku lavastuse kavalehel.

P.S. Ära siis unusta oma e-posti* aadressi või telefoninumbrit lisamast
* Ülekande selgituses ei luba kasutada @ sümbolit, asenda see palun (at) tähisega


Hetkeseisuga, 10.10.2020:

on annetanud 71 inimest
summa kokku: 3356,11€

Aitäh kõigile, kes on juba toetanud. Iga panus loeb!