Koolitants 2020 off-programm jõuab lavale Viljandi tantsunädalal

Koostöös Viljandi tantsunädalaga toob Koolitants 2020 esmakordselt lavale off-programmi. Lavale jõuavad kolm tantsulavastust noorte tantsijate esituses. 

NB! Publiku küsimused esitajatele, autoritele SIIN !

Neljapäeval, 3.septembril kell 19:00 etenduvad TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia mustas saalis Kohtla-Järve Gümnaasiumi “F-generatsioon” (koreograaf Ainikki Seppar), Shaté Tantsukooli “Kas ilus?” (koreograaf Irena Pauku) ja Sütevaka “Meenuta. Mäleta. Armasta.” (koreograaf Mia Orm). Lavastused valis Koolitantsu žürii välja videovooru põhjal. Üritus on tasuta.

“Kas ilus?” 15min

Ilus ilm. Ilus koht. Ilus olukord. Ilus inimene. Ilus riietus. Ilus keha. Ilus vaim. Ilus kavatsus. Ilus tegu. 

“Meenuta. Mäleta. Armasta.” 10min

Lavastus räägib Eesti traagilisest minevikust, mida on tähtis tänapäevalgi meenutada, mäletada ja armastada. 

“F-generatsioon” 16min

Tänapäeva maailm muutub iga päevaga internetist üha sõltuvamaks. Internet mõjub kui uimasti ja inimkond haarab iga pisikese teate peale oma telefoni, et mitte ilma jääda informatsioonist. Sotsiaalmeedia on kui kaitseklaas meie tõelistele tunnetele ja emotsioonidele. Kõrvalt vaadates tundub see pilt perfektne kuid reaalsuses tabavad meid mured ja probleemid. Lavastuse eesmärk on suunata vaatajad mõtlema, kas see on päriselt see maailm, kus tahame elada? Või peaksime rohkem aega reaalses maailmas veetma ning mitte muutuma F-generatsiooniks… Maailm ootab avastamist.

Lavastus ei etendu COVID-19 leviku töttu.

Viljandi tantsunädala kodulehekülg: www.tantsunadal.ee