Revüüteater Starlight Cabaret alustab taas etendustega

Eesti Tantsuagentuuri revüüteater Starlight Cabaret jätkab kevadel ootamatult pooleli jäänud hooaega

Alates 16.oktoobrist kuni aprilli lõpuni saab Sokos Hotel Viru restoran Merineitsi kabareeõhtutel taas näha publiku südame jäägitult võitnud revüülavastust “Créme de la créme” ehk lavale jõuavad Starlight Cabaret kümne tegevusaasta parimad palad. 

Kümme kabareehooaega, viis originaallavastust, 120 revüünumbrit ja 500 etendust – see on Starlight Cabaret´ särav kümnend Eesti varieteeloos!

Lavastus on tagasivaade revüüteatri õnnestumistele, kus esitamisele tulevad revüünumbrid, mis on võitnud publiku südame ja kujundanud teatri tänase näo.

Koos suurepäraste tantsuartistidega säravad laval laulusolistidena Irina Haak, Kristiina Renser või Kärt Anton ning Bert Pringi või Kalle Sepp. 

Kolmeosaline lavaline ja kulinaarne pillerkaar pakub asjatundjate hinnangul maailmaklassi meelelahutust. Algaval sügishooajal üllatab peakokk Margus Tammpere kabareepublikut ka täielikult uuenenud menüüga.

Lisaks teada-tuntud koreograafidele Elo Undile, Marina Keslerile, Ingrid Jasminile, Argo Liigile ning legendaarsetele Mait Agule ja Kalju Saarekesele, kelle revüünumbrid on kabareepublikule juba varasemast tuttavad, said juubelilavastusse panuse anda ka noored ja andekad tantsuloojad Liisa Laine, Sandra Põld, Britt Kõrsmaa ja Liisi Org. “Créme de la créme” lavastaja on Kristjan Kurm, kostüümikunstnik Piret Mikk, videokujunduse autor Carmen Seljamaa, valguskujundaja Allar Org ja helirežissöör on Alo Jaanivald.

Kui 11 aastat tagasi revüüteater Starlight Cabaret  Hotell Virus taas kabareeõhtutega alustas, saatis seda nostalgiline lootus, et legendaarne kabareekultuur Eestis taas aastakümnete taguse populaarsuse võiks saavutada. Nüüd võime täie kindlusega nentida – Eesti kabareekultuur elab, särab ja areneb ainult tõusvas joones. On olnud siiras rõõm nii palju toredat ja kaasaelavat publikut meie kabareeõhtutel restoran Merineitsis näha. Nüüd avaneb viimast hooaega võimalus meie publikult nii meeldivalt palju kiidusõnu saanud juubelilavastusest osa saada. Järgmisest sügisest laval uus revüülavastus. 

Lisainfo: www.tantsuagentuur.ee/revuuteater 

Piletid www.viru.ee; Piletid Piletilevist.