Uut hooaega alustab Eestis tuuritav TantsuMENÜÜ

Sel sügisel jõuab kultuuri- ja koolimajade lavadele üle Eesti koreograaf Joonas Tageli tantsulavastus “A Good Run”. 

“A Good Run” on ETA kompanii tantsulavastus, mis leiab impulsi olümpiadeviisist “Kiiremini. Kõrgemale. Kaugemale.”. Lavastus otsib viisi, kuidas toimida ja hakkama saada kiiretempolises ühiskonnakorralduses, kus inimene tunneb piiritult vajadust teha rohkem, intensiivsemalt, vähema ajaga, et elule mitte jalgu jääda. Oktoobrist detsembrini kümne etendusega tuuritava ETA kompanii tantsijad panevad selles proovile nii enda ja empaatiliselt muidugi ka publiku võhma- ja koormustaluvuse. 

Laval on Eliisabel Jõela, Birgita Siim, Maryn-Liis Rüütelmaa, Elina Ojasaar, Eveli Ojasaar, lavastuse kujunduse on loonud Terje Kähr ja Valeria Januškevitš, helikujunduse Argo Vals ning valguskujunduse Karolin Tamm. “A Good Run” esietendus ETA teatrisaalis 16.märtsil 2019.

ETA teatrisaalis toimuvad etendused 24. ja 25.oktoobril kell 18. Täpsema info kõikide etenduste kohta leiad sündmuste kalendrist

TantsuMENÜÜ saab teoks tänu: Creative Europe Programme of European Union, SPARSE – Supporting and Promoting Arts in Rural Settlements of Europe, Eesti Kultuurkapital, Eesti Vabariigi Kultuuriministeerium, Rahvakultuuri Keskus.