Info lastevanematele ja õpilastele!

Head vanemad ja õpilased


Meil on hea meel teatada, et alates 1.veebruarist saame lõpuks naasta osalisele kontaktõppele.

● Tegevusi saab läbi viia juhul, kui on võimalus tagada mittekontaktne või madala riskiga tegevus või treening. Sellisel puhul on tegevus lubatud kuni 10-liikmelisele rühmale, millelele lisandub õpetaja või juhendaja.

● Tagatud peab olema, et ruumi täituvus ei oleks üle 50% ning ei puututa kokku teiste rühmadega.Analüüsides kooli juhtkonna ja õpetajaskonnaga antud ettekirjutusi, leidsime, et saame oma tööd vastavalt juhistele korraldada.Igas õppeaines on võimalik keskenduda madala riskiga tegevustele, mis võimaldavad meil hoida järjepidevust treeningus, kuid aitavad olla ettevaatlikud praeguses olukorras:

● Klassikalises tantsus valitakse harjutustik ning sooritatakse seda enamasti hajutatult tugipuu ääres või 2+2 reeglit järgides saali keskel.

● Kaasaegsetes tantsudes keskendutakse kas vähese liikuvusega ent füüsilist vormi hoidvale kehatööle, koordinatsiooni harjutustele, riski madalana hoidmist võimaldavatele tehnilistele harjutustele. Samasid põhimõtteid jälgitakse loominguliste ülesannete juures. Kõiki õppeainetes kasutatavaid vahendeid desinfitseeritakse.
Kontaktõppele naasmine eeldab meilt kõigilt tähelepanu ja reeglite jälgimist!

● Võimalusel on üks rühm/ kursus samas ruumis kõigil sellel päeval toimuvates tundides.

● Ühiskasutatavates ruumides ja tantsutundides on maski kandmine kõigile alates 12.eluaastast kohustuslik.

● Õppetundide ajad jäävad u 45-50 minutilisteks, see on vajalik vältimaks suuremaid kogunemisi garderoobides ja koridoris. Liikumist jälgivad nii õpetajad tunnis kui ka administraator koridoris. 

● Tunniplaan koos ruumijaotusega ja täpsete aegadega on koridori seinal ja administraatori käes.

Kahe tunni vahel riietumine on minimaalne ja toimub vajadusel saalis. Koridoris liikuda ainult äärmisel vajadusel.

● Rühmad, kus õpilaste osalus on ca 10 õpilast, saavad osaleda tunnis kogu kursusega. Õpperühmad, mis on suuremad kui piirmäär ette näeb, jagame pooleks. Pool kursusest osaleb oma tunniplaani järgselt kontakttunnis saalis ning pool on distantsõppel, kasutades juba olemasolevaid linke. Rühma jaotuse teeb rühmajuhendaja ja edastab kursusele.

● Stuudiumi keskkonnas on infot, kuidas erinevad grupid vahetuma hakkavad.

● Selleks, et õpilased saaksid kontakttunde kõigis õppeainetes, siis vahetavad järgmisel nädalal grupid omavahel pooled (nt. need, kes olid sel nädalal konkreetsel päeval kontakttundides, on järgneval nädalal samal päeval distantsõppes).

● Õpilased, kes kontakttundides osaleda ei saa või ei soovi võiksid sellest teavitada oma kursuse juhendajat, sest see tagab koha tunnis mõnele teisele õpilasele. Õpilastel, kes on haiged ja õppetöös ei osale, palume teavitada puudumisest lii@tantsuagentuur.ee


Palume kõigil käituda jätkuvalt ettevaatlikult, püsida haigena kodus ja majas jälgida võimalusel 2+2 reegleid.ETA poolt desinfitseerime üldkasutatavaid pindasid ja tugipuusid ning õhutame hoolikalt ruume. Lapsevanematel palume majas liikuda äärmisel vajadusel.
Täname teid kannatlikkuse eest ja küsimuste korral kindlasti kirjutage või helistage.


ETA kooli juhtkond