Alustame kampaaniat “Käes nüüd aeg!”

Eesti Tantsuagentuur ja koolitantsu liikumine alustasid kampaaniat „Käes nüüd aeg!“, et kutsuda üles tantsijaid suve jooksul end koroonahaiguse vastu vaktsineerima. Kampaanias lööb kaasa ka laulja Jaagup Tuisk.

„Eestis on kümneid tuhandeid harrastustantsijaid, kes pole koroona pärast saanud kaua vabalt tantsida. Koroona on surunud kõik meie tantsud viimase aasta jooksul ekraanide taha ja isegi noorte tantsupeo lükkas viirus aasta edasi,“ ütles Koolitantsu peakorraldaja Raido Bergstein.

„Kampaaniaga kutsume üles noori tantsijaid alates kuueteistkümnendast eluaastast suve jooksul end koroona vastu kaitsma ja vaktsineerima, et sügis ja talv tuleksid tänavu karmide piiranguteta,“ lisas Bergstein. „Vaktsineeri ja anna oma panus, kui soovid jälle vabalt elada ja tantsida.“

Kampaania „Käes nüüd aeg!“ raames on laulja Jaagup Tuisu muusikale loodud koreograaf Liisa Laine #vaktsiinitants, mida kutsutakse tantsukoole jäljendama ja sotsiaalmeedias jagama. Kampaania video leiab Koolitantsu Youtube´i kanalilt https://youtu.be/su6gjEj67sI.

Muusika: Jaagup Tuisk “Käes nüüd aeg”

Koreograafia: Liisa Laine

Salvestus ja montaaž: Mikk Rosin

Tants: Allar Valge, Gertrud Kuusmaa, Liis Nesler, Liina Lehis, Mihkel Karus, Mona Lene Maanurm

Valgus: Timo Tali

Korraldus: Eliisa Vellama, Raido Bergstein

Kampaania teemaviide #vaktsiinitants