ETA Tantsukooli tantsupäevad Telliskivi Loomelinnakus 7.-9. juuni

ETA Tantsukooli tantsupäevad täidavad Telliskivi Loomelinnaku noorte tantsuga.

Kolmel järjestikusel juunikuu õhtul täitub Telliskivi Loomelinnak ETA Tantsukooli õpilaste etteastetega. Kõik tantsusõbrad on oodatud nautima tasuta etendusõhtuid! 

7. juuni kell 19.00 eesti tantsude õhtu Loomelinnaku Väligalerii laval

8. ja 9. juuni kell 18.00 linnaku erinevates asukohtades improvisatsioonilised etteasted

8. ja 9. juuni kell 19.00 noorte tantsukunsti õhtu Loomelinnaku Väligalerii laval

ETA Tantsukooli tantsupäevade esimene õhtu 7. juunil kell 19 on pühendatud eesti tantsule. Esitusele tulevad traditsioonilised tantsud “Oige ja vasemba”, Ristpulkade tants” ning ka autoritantsud ja eesti tantsu nüanssidega kaasaegne koreograafia. Lisaks astuvad laval üles Tantsuansambel Lee noored.

Eesti tantsude õhtu lavastaja: Liisa Laine

ETA Tantsukooli tantsupäevadel 8. ja 9. juunil kell 19 jõuavad lavale koostöös noorte tantsijatega loodud tantsud, mis lähtuvad põhimõttest the songs I listen to and tell no-one, but now I am in spotlight. Energiaga laetud etteasted aitavad lõhkuda meie hirmude ja tabude piire. Telliskivi Loomelinnak saab täidetud eneseväljendusega, mis ei diskrimineeri kedagi ning milles on vabadust olla mina ise. 

Lisaks on 8. ja 9. juunil kell 18 võimalik kohata linnaku erinevates asukohtades pop-up liikumiskunsti läbi improvisatsiooniliste etteastete ja lühivormide. 

Etteastete autorid: Raho Aadla, Valeria Januškevitš, Liisa Laine, Igor Linder, Julia Koneva, Rūta Ronja Pakalne, Helena Pihel, Eliisa Sirelpuu, Karoline Suhhov ja ETA Tantsukooli õpilased

Etendusõhtute lavastajad: Julia Koneva; Rūta Ronja Pakalne, Helena Pihel

Täname: Telliskivi Loomelinnak, trükikoda JOON, Eesti Kultuurkapital, Tallinna Haridusamet

Korraldab: Eesti Tantsuagentuur

www.tantsuagentuur.ee