Selgusid TV6 rahva lemmiku telesaates osalevad tantsud

12.07.21 kuni 10.08.21 uudised.ee lehel toimunud Koolitants 2021 rahva lemmiku eelhääletus on lõppenud ja selgunud on tantsud, mille Koolitantsu publik valis Koolitantsu Rahva Lemmiku telesaatesse! 

Need tantsud on (telesaate esinemisjärjekorras):

  1. RN Stuudio – “Meeletus”
  2. Tantsustuudio Dance Dream – “Usside tempel”
  3. Keeris – “Taas-koos-hoos”
  4. Tallinna Huvikeskus Kullo Tantsuansambel Sõleke – “Vaatad, aga ei näe”
  5. Rapla Tantsustuudio – “Olemise kergus”
  6. Studio Joy – “Muusika annab energiat”
  7. Saaresära Tantsukool – “Ükssarvikute vihmatants”
  8. Varjud – “Shh!”
  9. Tantsukool HOP Dance – “Pidžaamapidu”
  10. Studio Joy – “Matrix”
  11. Tantsuteater Polly – “Elu Texases”
  12. Tantsustuudio Dance Dream – “Skorpionid”

Palju õnne kõigile Rahva Lemmiku telesaatesse valitutele!

TV3/TV6 meeskonna poolt antud oluline info rahva lemmiku telesaatesse valitud tantsudele:

Seoses Vabariigi Valitsuse poolt COVID-19 leviku piiramiseks kehtestatud piirangutega, et tagada kõigi osalejate ja pealtvaatajate ohutus ja turvalisus ning sooviga anda kõikidele telesaatesse valitud tantsudele ühetaoline ja võrdne võimalus telesaates osaleda, lähevad Rahva lemmiku telesaate tantsud eetrisse virtuaalseteks tantsupäevadeks saadetud videotega.

See tähendab, et telesaatesse valitud tantsud ei astu lavale live-kontserdil Endla teatrist ning ei toimu otseülekannet. Telesaade pannakse kokku truppide poolt edastatud tantsude salvestuste põhjal.

Koolitants 2021 rahva lemmiku telesaade läheb eetrisse 28.augustil kell 12 TV6 kanalis ning Rahva Lemmik selgub endiselt SMS-hääletusena. Rahva Lemmik kuulutatakse saatejuhi poolt välja saate lõpus. Rahva Lemmiku auhinna ja tänukirjade üleandmine toimub Koolitantsu kontserttuuri jooksul.

Palume kõikide telesaatesse valitud tantsude truppidel-juhendajatel ette valmistada 20-30 sekundiline klipp tantsu tutvustuseks – kas kõik tantsijad hüüavad midagi, üks tantsijatest räägib, millest tants on vms. 

Kui soovite, siis võib saata ka uue faili tantsust. Uue faili ettevalmistamisel palume seda formaadis  HD/1080 25 kaadrit ning ilma tekstide-tiitriteta. 

Tutvustavad klipid ning soovi korral ka uued salvestused palume saata Google Drive´i, Dropboxi või OneDrive´i lingiga aadressil koolitants@tantsuagentuur.ee hiljemalt 25.augustil kella 12ks.