Tantsulavastusega Viljandisse

Alustame tantsulavastuste registreerimisega 5.septembril Viljandi tantsunädalal toimuvasse off-programmi. Ootame osalema kuni 22-aastaseid noori tantsijaid, kes esitavad omaloomingulisi ning selgelt tajutava kunstilise ja/või pedagoogilise tervikuna loodud, tantsijate vanusele, tasemele sobivat sisulist ja tantsulist materjali.

Tantsulavastuste off-programm toimub pühapäeval, 5.septembril TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia mustas saalis Viljandi tantsunädala programmis.

Off-programmis osalevate lavastuste salvestused vaatab läbi Koolitants 2021 kunstiline meeskond koosseisus Linnar Looris (Eesti Rahvusballett) ja Kadi Aare ning korraldusmeeskond, hinnates eakohalisust ja sobivust Koolitantsule ning tehnilist võimekust lavastuse etendamiseks. Vajadusel võtab korraldusmeeskond esitajatega ühendust tehniliste detailide täpsustamiseks jms. 

Osalemiseks tuleb 13.augustiks täita Koolitantsu kodulehel andmebaasi sisselogimislehel asuv osavõtuankeet, mille leiad ka siit: https://forms.gle/NvvC4wYf6sMUrSwa8 

Enne registreerimist loe kodulehel läbi ka off-programmis osalemise põhimõtted.

Korraldusmeeskond pöörab suurt tähelepanu koroonaviiruse leviku piiramiseks kehtestatud reeglite täitmisele. Meie kõigi hea tervise huvides kedagi haigusnähtudega festivalile ei lubata ning festivali toimumiskohtades tuleb pidada kinni kehtivatest hügieenireeglitest ning käte desinfitseerimise kohustusest. 

Et olukord on kiiresti muutuv, edastame viimase ja detailse koroonaviiruse leviku tõkestamisega seotud info ja nõuded vahetult enne off-programmi algust.