Šeiko Dance Company: “Aside”

Sõltumata rassist, religioonist, soost, rahvusest või elustiilist otsib enamik inimesi tunnustust teistelt ja ühiskonnalt. Tantsulavastus “Aside” käsitleb seda inimlikku vajadust aktsepteerimise, eneseväljenduse ja inimestevaheliste suhete järele. Tantsijate duo pidev ja tundlik liikumine koos karmi elektroonilise muusikaga illustreerib hapraid katseid luua suhteid. Publik sukeldub intiimsesse atmosfääri esinejate ühes rütmis sünkroonitud hingamise kaudu. Tantsijad võluvad publikut laitmatu tehnika ja orgaanilise suhtlusega.

Tantsulavastuse “Aside” eest pälvisid paljutõotavad tantsijad ja koreograafid Niels Claes (BE) ja Gintarė Marija Ščavinskaitė (LT) 2017. aasta Leedu parimate tantsijate tunnustuse.

Video ASIDE

Idee autorid, koreograafid ja tantsijad: Niels Claes, Gintarė Marija Ščavinskaitė
Muusikaline kujundaja: Andrius Stakelė
Kostüümid: One Wolf
Kompanii kunstiline juht: Agnija Šeiko
Produtsent: Goda Giedraitytė
Sihtgrupp: 12+
Kestus: 50 minutit
Esietendus: 2017