Revüüteater Starlight Cabaret alustab uut hooaega juba 15. oktoobril!

Eesti Tantsuagentuuri revüüteater Starlight Cabaret juubelilavastus läheb vastu oma kolmandale hooajale, pühendades selle aga seekord Hotell Viru 50. juubelile.

Kuna eelmised kaks hooaega olid täis koroonakatkestusi ja rohkem jäi etendusi ära kui neid toimus, siis algselt vaid üheks hooajaks planeeritud lavastus on nüüd lootusrikkal kolmandal katsel valmis jõudma lõpuks publiku ette terve hooaja vältel. Sügisel jõudis oma esimese suure juubelini ka meie kabareeõhtute diiva, üks ja ainus Ira Haak ning kevadel 2022 tähistab ka Hotell VIRU oma 50. juubelit, nii on pidutsemiseks põhjuseid rohkem kui veel.

Seega juba alates 15.oktoobrist kuni aprilli lõpuni saab Sokos Hotel Viru restoran Merineitsi kabareeõhtutel taas näha publiku südame jäägitult võitnud revüülavastust “Créme de la créme” ehk VIRU 50 ja Starlight Cabaret parimad palad. 

50. aastase Hotell VIRU legendaarse ajaloo osaks on alati olnud ka varieteekunst.

Viimased 12 hooaega on olnud hotelli restoran Merineitsi revüüteater Starlight Cabaret kodulava. Sellel laval on sündinud kuus originaallavastust, 126 revüünumbrit ja eesti publik on saanud nautida rohkem kui 600 kabareeõhtut.

Créme de la Créme ehk Starlight Cabaret parimad palad on tagasivaade meie senistele õnnestumistele. See on värvikas valik revüünumbritest, mis on võitnud publiku südame ja kujundanud meie revüüteatri tänase näo.

Koos suurepäraste tantsuartistidega säravad laval laulusolistidena Irina Haak, Kristiina Renser või Kärt Anton ning Bert Pringi või Kalle Sepp. 

Kolmeosaline lavaline ja kulinaarne pillerkaar pakub asjatundjate hinnangul maailmaklassi meelelahutust. Algaval sügishooajal üllatab peakokk Margus Tammpere kabareepublikut ka täielikult uuenenud menüüga.

Lisaks teada-tuntud koreograafidele Elo Undile, Marina Keslerile, Ingrid Jasminile, Argo Liigile ning legendaarsetele Mait Agule ja Kalju Saarekesele, kelle revüünumbrid on kabareepublikule juba varasemast tuttavad, said juubelilavastusse panuse anda ka noored ja andekad tantsuloojad Liisa Laine, Sandra Põld, Britt Kõrsmaa ja Liisi Org. “Créme de la créme” lavastaja on Kristjan Kurm, kostüümikunstnik Piret Mikk, videokujunduse autor Carmen Seljamaa, valguskujundaja Allar Org ja helirežissöör on Alo Jaanivald.

Kui revüüteater Starlight Cabaret 12 aastat tagasi Hotell Virus taas kabareeõhtutega alustas, saatis seda nostalgiline lootus, et legendaarne kabareekultuur Eestis taas aastakümnete taguse populaarsuse võiks saavutada. Nüüd võime täie kindlusega nentida – Eesti kabareekultuur elab, särab ja areneb ainult tõusvas joones. On olnud siiras rõõm nii palju toredat ja kaasaelavat publikut meie kabareeõhtutel restoran Merineitsis näha. Nüüd avaneb kõigil viimast hooaega võimalus meie publikult nii meeldivalt palju kiidusõnu saanud juubelilavastusest osa saada. Järgmisest sügisest laval juba uus revüülavastus. 

Lisainfo www.tantsuagentuur.ee/revuuteater 

Piletid www.viru.ee