Toeta ETA õppestipendiumi loomist: kingi tuludeklaratsiooni tagastatav osa lastele ja noortele, et nende tantsulised unistused saaksid täituda!

Alates käesolevast aastast saavad tuludeklaratsiooni esitajad olla toetajaks lastele ja noortele, kelle unistused on seotud tantsuõppega!


Kõigil elektroonilise tuludeklaratsiooni esitajatel on võimalus oma tagastatava tulumaksu osa annetada SA Eesti Tantsuagentuurile. Soovime luua toetusfondi, et pakkuda stipendiumeid lastele ja noortele, kel raskusi õppemaksu tasumisega. 2022/23 õppeaasta sügisel saame kõikide heade toetajate kaasabil teha kingituse andekatele ja noortele tantsijatele, kellel muidu jääks tantsutee majanduslikel põhjustel poolikuks või alustamata.


Eesti Tantsuagentuuri Tantsukoolis saavad lapsed ja noored:
1) balleti, kaasaegse tantsu või rahvatantsu õpetust alustavates lasterühmades;
2) mitmekülgset eri stiilidel põhinevat tantsutehnikat, koosloomeprotsesse ning analüüsi toetavaid praktikaid ETA Tantsukooli tantsuõppes kooliealistele lastele ja noortele;
3) Eesti rahvatantsu ja -kultuuri põhitõdede õpetust, tantsida omanäolist autoriloomingut ja toredaid esinemisvõimalusi tantsuansamblis Lee;
4) järjepidevat tantsijatreeningut, osalust professionaalsetes lavastus- ja etendamisprogrammides ETA Kompaniis.


ETA Tantsukool ja tantsuansambel Lee pakuvad igal õppeaastal ca 300-400 lapsele ja noorele süsteemset ja kvaliteetset tantsuõpet. Tantsuõpe Eesti Tantsuagentuuris on täis harivaid ja meeldejäävaid elamusi, mis pakuvad parimaid arenguvõimalusi tantsuhuvilistele lastele ja noortele.
Toetame õpilaste huvi õppida tantsukunsti võimalikult mitmekülgselt ja sütitavalt. Tunnid pole pelgalt treening, vaid koos parimate õpetajatega saab iga õpilane tuge, et käia läbi kõige parem ja toetavam tantsuhariduslik teekond läbi mitme õppeperioodi.
Oluliseks lisandväärtuseks ETA Tantsukoolis ja Lees õppimisele on õpilasi kaasavad traditsioonilised sündmused ja mitmed põnevad eriprojektid, mis pakuvad kustumatuid mälestusi ja tugevdavad ühtset kogukonnatunnet.


Aitäh, et toetad laste ja noorte arengut ning unistusi tantsu teekonnal!
Hea on ka teada, et praeguse summa annetamisest on omakorda kasu järgmisel aasta tulude deklareerimisel. Nimelt läheb annetatud summa arvesse tuleva aasta maksusoodustuste arvestamisel.

Tuludeklaratsiooni saab esitada Maksu- ja Tolliametile alates 15. veebruarist kuni 2. maini