Koolitants 2022 tantsupäevade külalised

TLÜ BFM koreograafia x Koolitants 2022 külalised 🕊

Tantsupäevade kontsertide külalisteks on Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi koreograafiatudengid, kes esitavad tantsu- ja videotöid Mait Agu 70. juubeli auks. Esitusele tulevate tööde juhendajad on Oksana Tralla, Maria Uppin-Sarv ja Indrek Kornel.

2021. aastal tähistanuks tuntud koreograaf, tantsuõpetaja, mitme noorte- ja üldtantsupeo üldjuht ning professionaalsele tantsualasele kõrgharidusele alusepanija Mait Agu (1951–1998) oma 70. juubelit. Selle puhul on Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi (BFM) esimene suur ELU (Erialasid Lõimiv Uuendus) pühendatud just Mait Agule. Tegu on terve õppeaasta vältava projektiga, mis tähistab Mait Agu elu ja pärandit, tuues kokku koreograafia õppekava tudengid valdkonnas tegutsevate professionaalidega.Koolitantsul esitamisele tulevad tantsu- ja videotööd on valminud suure ELU raames.

🕺 Loe lisaks: https://www.tlu.ee/…/mait-agu-suur-elu-juubeliaasta…

🕺 www.koolitants.ee

#tantsonkunst

#koolitants