KOOLITANTSU KOMPANII XII LEND: SUUR SUVELAVASTUS RAKVERE VALLIMÄEL

Koolitantsu Kompanii toob sel suvel lavale suure tantsulavastuse, mis etendub 19. ja 20. augustil Rakvere Vallimäel. Lavastuse koreograafideks ja autoriteks on Maarja Pruuli ja Kadi Aare, kes 2018. aasta sügisel tõid Koolitantsu Kompanii kümnenda lennuga lavale Eesti Vabariigi sajandale sünnipäevale pühendatud lavastuse “Ärka üles”.

Selle suve kõige vahvam tantsuväljakutse ootab tantsijaid!

Koolitantsu Kompaniisse ootame suvel 2022:

⇨ Julgeid, usaldusväärseid ja õpihimulisi soliste, show- ja tänavatantsu taustaga noori tantsijaid vanuses 14-22, kel on soov osaleda lavastusprotsessis kogu oma loovuse ja tantsuoskusega.

Kuidas: konkursid toimuvad Tallinnas ja Tartus mai lõpul, juuni alguses (jälgi infot!). Ole valmis oma motivatsioonist Koolitantsu Kompaniis solistina osalemisest pikemalt kirjutama-rääkima.

NB! Solistiks valituks osutumise korral ootame valmisolekut õppida osakest ettevalmistatud koreograafiast video teel.

Ajakava: 12.-20.08 toimuvad Rakveres proovid & etendused, kus pead kohal olema.

Osavõtutasu: 140 EUR, mis sisaldab toitlustust kolm korda päevas, majutust kultuurikeskuses/noortekeskuses.

⇨ Tantsukoolide ja -stuudiote rühmasid vanuses 14-22 erinevates tantsustiilides ja -žanrites, kes tahavad koos teiste tantsijatega suvel ühes superägedas tantsukompaniis kaasa teha ja esineda.

Kuidas: rühmade registreerimine toimub mais ja juunis (jälgi infot!). Registreerimisel tuleb oma rühma ka lähemalt tutvustada – millega siiani tegelenud olete jne.

Ajakava: 15.-20.08 toimuvad Rakveres proovid & etendused, kus pead kohal olema.

Osavõtutasu: 105 EUR tantsija kohta, mis sisaldab toitlustust kolm korda päevas, majutust kultuurikeskuses/noortekeskuses.

⇨ Rakvere ning Lääne-Virumaa tantsukoolide ja -stuudiote rühmasid, kes tahavad koos teiste noorte tantsijatega oma kodukohas ühe superägeda tantsulavastuse loomisesse panustada ja sellest osa saada.

Kuidas: rühmade registreerimine toimub mais ja juunis (jälgi infot!). Registreerimisel tuleb oma rühma ka lähemalt tutvustada – millega siiani tegelenud olete jne.

Ajakava: 13.-14.08 toimuvad Rakveres proovid ning 17.- 20.08 proovid & etendused.

Osavõtutasu: 55 EUR tantsija kohta, mis sisaldab toitlustust kord päevas. 

NB! Õpetajad, rühmade juhendajad – olete oma rühmadele toeks oodatud! Kindlasti leiame ka teile toredaid tegemisi üheskoos väljaspool proove ja etendusi. Juhendajate ja õpetajate  toitlustuse ja majutuse kulud katab korraldaja. 

Küsimuste korral kirjuta koolitants@tantsuagentuur.ee

Lisainfo: koolitants.ee

Koolitantsu Kompanii suvelavastuse toovad lavale Eesti Tantsuagentuur ja Rakvere Kultuurikeskus. 

Toetavad: EV Haridus- ja Teadusministeerium, Eesti Kultuurkapital