KOOLITANTSU RAHVALEMMIKU HÄÄLETUS TULEB TAAS!

Rahvalemmiku hääletus tuleb taas 🥳

Koolitantsul toimub ka sel aastal rahva lemmiku hääletus, mille võitja selgitame välja SMS hääletuse teel! Hääletamine toimub pärast viimast festivali tantsu – siis avatakse liinid ja hääletus kestab 15 minutit. Oma hääle saab lemmiktantsule anda saates numbrile 13011 oma lemmiktantsu esinemisnumber. Kontserdi lõpuks selgub vastava kontserdi publiku lemmik! SMSi hind on 0,64 senti. Igalt piirkondlikult tantsupäevalt saab lõppsaatesse edasi 1 tants.

Igalt tantsupäeva kontserdilt saab edasi üks tants – ehk kokku 13 rahvalemmikut. Kontserdi ajal tasub meelde jätta oma lemmiktantsu number!

💚 1.mail kell 13:30 – 15:00 TV6s olevas telesaates selgub salvestuste põhjal selle aasta Koolitantsu rahva lemmik.

Foto: Anni Ulm