EESTI TANTSUDE ÕHTU on tulemas!

18. mail kell 19.00 ootame ETA Tantsukooli sõpru ja toetajaid ETA teatrisaali, kus koduses ja õdusas keskkonnas esinevad tantsijakoolituse II kursuse õpilased. 

Kolmapäeva õhtul näitavad õpilased 2021/22 hooajal omandatud tantse ning astuvad üles ka oma loodud etüüdidega, mis on inspireeritud tunnis õpitud materjalist ja Trad.Attacki albumilt ,,Remixed” valitud muusikast. 

Sel hooajal on toimetatud õpetaja Liisa Laine käe all tutvudes eesti tantsu, pärimuse ja kultuuriga. Harjutatud on põhisamme, tantsitud nii pärimus- kui lavatantse, pööratud kõik peapeale ning põimitud kaasaegseid liikumisi ja õpitud materjali.

Lisaks astuvad lavale Eesti Tantsuagentuuri neidude esindusrühm ja neiduderühm 2, ETA C-noorterühm ning külalisena Tantsuansambel Lee.

Sündmus on TASUTA!