OOTAME KÕIKI TANTSUHUVILISI LAPSI VANUSES 7-10a. LAAGRISSE!

INTENSIIV: 2022 SUVI AVATUD LAAGRIPROGRAMM

25.06-30.06 Meriküla Spordi- ja Õppekeskuses

Laps tahab suve, laagrisse ja tantsida? INTENSIIV ootab!

PROGRAMMIST

INTENSIIVI laste laagriprogramm on mõeldud kõikidele 7-10 aastastele tantsuhuvilistele. Osalemiseks ei pea olema tantsukooli õpilane ega omama varasemat tantsulist tausta. 

Osalejaid ootab ees 6 päeva tantsu, arendavaid üritusi, uusi tuttavaid, mänge, vestlusi ja etenduste vaatamisi. 

Programm on suunatud meie kõige noorematele osalejatele, pakkudes neile põnevaid tegevusi kombineerides uute oskuste õppimise loomingulisuse ja eneseväljendusega. 

INTENSIIVILE palutud juhendajad on inimestena inspireerivad, põnevad ja väärtustavad koostöist õppimist. Laste laagriprogramm koosneb ühest tihedamast töötoast, kus tegeletakse väljundiga ning mitmest erinevast lühemast töötoast, et tutvustada tantsu eriilmelisi võimalusi. 

Laste laagriprogrammi töötubasid juhendavad: Valeria Januškevitš, Karoline Suhhov, Liisa Laine, Karmen Teesi Pregel, Igor Lider

Töötubades tehtut jagatakse INTENSIIVI viimasel päeval ja sinna on samuti oodatud pere ning sõbrad. Töötubade programmi registeerides saad osa kõikidest töötubadest. 

Lastega tegelevad laagriprogrammis ka laagrikasvatajad, kellega lähemalt saad tutvuda SIIN.

MERIKÜLA

Meriküla Spordi- ja Õppekeskus asub Tallinnast vaid pooletunnise autosõidu kaugusel. Piisavalt lähedal, et oleks mõnus kohale tulla ja piisavalt kaugel, et oleks võimalik keskenduda just sellele toredale, mida meie suvine kohtumine pakub. 

Meriküla kompleks asub otse mere ääres- rand on paariminutilise metsateel jalutuskäigu kaugusel. Ümbrus on turvaline, piisavalt privaatne ja suur, et majutada kõiki osalejaid ja pakkuda erinevalt mõnusaid ruume erinevateks tegevusteks. 

Lisaks voodite ja tualeti/pesemisvõimalustega tubadele, ootab Merikülas ka helge ja ruumikas keskkond ning korraldajate poolt loodud mõnusad võimalused koos aega veeta, jutustada, mängida mõni aktiivne mäng või lihtsalt vaibal vedeledes taevast vaadata. Neile, kes soovivad ise endale lisaks mõne maitsva vahepala valmistada, on igal korrusel avalik köök, kus saab hoida ja valmistada just enda maitse järgi vahepalasid. Õhtused üritused saavad toimuma meie garaažiteatris, kus ühest tavalisest ruumist saab INTENSIIVI vältel inspireeriv etenduspaik. Seal saab näha värsket kunsti, ise jämmida ja suhelda!

TRANSPORT

Merikülla saad tulla ise või regada end ühisele bussile, mis viib otse Eesti Tantsuagentuuri eest (Hobujaama 12 Tallinn) Meriküla tantsumöllu keskele. Täpsema info bussidele registreerimise ja tasude kohta avaldame juuni alguses, kui registreerimine on lõppenud. 

KÕIGEST LÄHEMALT LOE SIIT