KoKo12 x säm x Kelly Vask

Meil on hea meel teatada, et Koolitantsu Kompanii “Udus või ilmsi” tantsulavastusega ühinevad muusikud säm ja Kelly Vask! 

Säm on Eesti muusikamaastikul juba pikemat aega tegutsev räpp-artist. Kokku on sämi loomingul erinevates keskkondades üle 8 miljoni kuulamise. Aastal 2019 sõlmis ta plaadilepingu Sony Music Eesti partneri Made In Balticsiga, olles üks Eesti esimene uue laine lepinguline räppar.

Sämi varasemas loomingus on tuntumad palad  “Mõista-mõista” ning “Punane papp”Säm esines tänavu Eesti Vabariigi aastapäeva kontsertetendusel looga “Eesti, kas sa kuuled?”. Säm’i singlid löövad pidevalt Eesti muusika edetabelite tippu ning viimane koostöö Merilin Mälgiga on siiani tabelites rekordeid hoidmas.
“Ma üritan alati võtta vastu selliseid projekte ning pakkumisi, läbi mille ma arenen ning ennast ületan. Seega kui selline tantsu ja laulu kombinatsioon on juba mõttemaailmas ilgelt põnev, siis ma ei oska isegi ette kujutada millisena ta lõpptulemusena välja kukub.”

Kelly Vask on laulja, laulukirjutaja ja produtsent, kes püüab oma loomingu abil edasi anda kõike, mida üks noor täiskasvanu oskab kogeda. Tema muusikas põimuvad salajased öised jalutuskäigud ja südantlõhestavalt karged kevadhommikud, aga ka kinnisilmi valetamine ning siis jälle tõe leidmine oma peegelpildist. Suure tõenäosusega on Kellylt oodata selle aastanumbri sees esimest kauamängivat…
“Kuigi elan hetkel Viljandis, olen ma tegelikult Lääne-Virumaa plika ning viimased suved veetnud Vergis oma sünnikodus muusikat kirjutades. Oma kodus, põhimõtteliselt oma pere ja sõprade ees niivõrd suure projektiga lavale tulla… Sellel on täiesti teistsugune vibe. 

Tantsul on minu südames eriline koht. Kui ma väike olin, tahtsin suureks saades koreograafiks saada, käisin usinasti tantsutrennis. Ajapikku muusika võttis üle, aga armastus tantsu vastu jäi. Tean juba, et augustikuus loome nii tantsijate kui muusikutega tohutu energia pahvaku, mis jääb saatma veel pikaks, pikaks ajaks.”

“Udus või ilmsi”

19. augustil kell 19:00 ja 20. augustil kell 12:00 Rakvere Vallimäel