Galerii: Koolitantsu Kompanii täitis Rakvere Vallimäe noorusliku energiaga

PILDIGALERIID VAATA SIIT:

19. ja 20. augustil esietendus Rakvere Vallimäel üleriigilise Koolitantsu Kompanii 12. lennu tantsulavastus “Udus või ilmsi”.

Lavastuses osales 55 üle Eesti kokku tulnud tantsijat, räppar Säm ja laulja Kelly Vask, keda toetas live-bänd, mille koosseisu kuulusid Henri Erik Tammai, Mart Nõmm ja Kristjan Luik. Tantsulavastus oli pühendatud Eesti taasiseseisvumisele ja Eesti noortele, peegeldades minevikku, tutvustades nooruslikku olevikku ning vaadates ka tuleviku poole. 

Koolitantantsu Kompanii kaheteistkümnenda lennu tantsulavastuse koreograafid olid Kadi Aare ja Maarja Pruuli. Repetiitorina tegi lavastuses kaasa Kerstin Lõhmus ning lavakunstnik oli Evely Vahtramäe.

“Osalemine Koolitantsu Kompanii lavastuses andis mulle juurde enesekindlust, palju uusi sõpru ning kogemust, kuidas toimib nii paljude erinevate inimestega koos töötamine. Ma võtan endaga kaasa väga palju mälestusi – varajased ärkamised, koos söömised, pikad proovipäevad, õhtused piljardimängud ja koostantsimised,” jagas Koolitantsu Kompanii 12. lennu tantsija Elly Naigla. 

“Udus ja ilmsi” tõid Rakvere Vallimäel lavale Eesti Tantsuagentuur ja Rakvere Kultuurikeskus.

Toimetaja: Karmen Rebane

Foto: Martin Piir