Vastuvõtupäev noortele vanuses 10-22 eluaastat!

TULE SISSEHÜPPELE – hea võimalus panna ennast proovile, saada hea ülevaade tantsuõppe võimalustest ning tutvuda ETA Tantsukooli õpetajatega!

ETA Tantsukooli Sissehüppe raames toimub töötubade vormis vastuvõtt tantsukooli põhiastmesse ja tantsijakoolitusse. Toimuma saab mitu erinevat töötuba, vestlus ja kooli tutvustus.
Töötoad leiavad aset esmaspäeval, 29. augustil kell 17.00-20.00 Eesti Tantsuagentuuris:

Julia Koneva // Kaasaegne jazz
Julia tunnis saab tutvuda kaasaegse jazzi põhimõtetega. Lühikese, aga aktiivse proovitunni jooksul sooritatakse erinevaid harjutusi, õpitakse lühike koreograafiline jada, mida tantsitakse rõõmu ja kogu südamega.
Karoline Suhhov // Tantsuline treening kohtub kaasaegse tantsuga
Karoline tunnis tehakse läbi mõnus üldfüüsiline treening, mida täiustab kaasaegse tantsu liikumiskeel.
Dagmar Rang-Saal // Klassikaline tants
Dagmari tunnis tutvutakse klassikalise tantsu treeningvõimalustega ning esteetikaga. ETA Tantsukoolis on võimalik kogeda klassikalist tantsu nii põhiainena kui ka lihtsalt mõnusa treeningtunnina, mis aitab arendada üldfüüsilist võimekust. Seega ka kõige algajamad osalejad ei pea muretsema varasema kogemuse puudumise korral.

Helena Pihel // Kaasaegne tants ja eneseväljendus
Helena tunnis kohtub kaasaegse tantsu liikumiskeel lihtsamate improvisatsiooniliste ülesannetega, mida sooritatakse toetatud ja turvalises keskkonnas.

Registreerimiseks palume täita vastuvõtuankeedi

Tule kohale vähemalt 10 minutit varem, et jõuaksid ennast registreerida (tasu 5€ sularahas) ja vahetada riided. Lisaks treeningriietele pista kotti tantsutossud, balletisussid (kui on olemas, kui mitte, siis võib olla vabalt ka sokkidega) ning kindlasti veepudel.

Asume aadressil Hobujaama 12 (hele maja Vapiano taga) II korrus.

OOTAME JUST SIND!