ESIETENDUS! “The GreatEST Show” 14. oktoobril Restoranis Merineitsi!

Revüüteater Starlight Cabaret toob lavale uuslavastuse “The GreatEST Show”.

14.oktoobril esietendub Sokos Hotel Viru restoranis Merineitsi Eesti Tantsuagentuuri revüüteater Starlight Cabaret uuslavastus “The GreatEST Show”. Uues kuues ja Starlight Cabaret´le iseloomulikus võtmes jõuavad lavale unustamatud laulud maailmamuusika kullafondist ning kodumaiste artistide poolt tuntuks lauldud lood.

“Meie eesmärk on pakkuda publikule kvaliteetset meelelahutust ja võimalust kabareesse tulles üheks õhtuks ümbritsev unustada, nautida ja lihtsalt elust rõõmu tunda,” ütleb revüüteatri kunstiline juht Liisi Org. “Maailm meie ümber on nii kaootiline ja järjest keerulisem on igapäevases rutiinis elades leida aega meelelahutuseks ja aja maha võtmiseks. “The GreatEST Show” pakub vaatajale selleks natuke puhkust, mõnusat äratundmisrõõmu, toredaid mälestusi ja kohe kindlasti saab kõiki laule kaasa laulda.”

Starlight Cabaret solist Kalle Sepp lisab, et midagi sellist vaatajad enne näinud ei ole. “See õhtu on täis sära, ilu, lusti ja glamuuri, mida kohe kindlasti mujalt ei saa,” lisab Sepp.

Aegumatuid hitte nii kodu- kui ka välismaalt toovad lavale revüüteater Starlight Cabaret tipptasemel tantsijad ning unustamatud solistid Irina Haak, Kalle Sepp või Bert Pringi ning Kristiina Renser või Kärt Anton. 

Restoranis Merineitsi etenduv “The GreatEST Show” rõõmustab publikut nädalalõppudel kuni aprilli lõpuni.

Revüüteater Starlight Cabaret, mis koondab endas Eesti Tantsuagentuuri tantsulise meelelahutuse professionaale, on tegutsenud juba aastast 2009.

Kõigest lähemalt loe SIIT!

Piletid www.viru.eePiletilevi