KOOLITANTS 2023: Tartumaa tantsupäev

22. JAANUAR 2023, VANEMUISE TEATRI SUUR MAJA

KELL 12:00 mudilased, 4.-7. ja 6.-9. klassid

KELL 18:00 algklassid, gümnaasium

Nagu varasematel aastatel, on ka sel festivaliaastal meie suurimaks sooviks Koolitantsul esile tuua laste ja noorte tantsuharidust ning seada fookusesse erilisi kunstilisi hetki. Suure rõõmuga teatame, et festivali tantsupäevad on taas kolmeetapilised. Toimuvad maakondlikud ja piirkondlikud tantsupäevad ning suurejooneline lõppkontsert Ugala Teatris. Taaskord saab kokku suur tantsusõpruskond üle Eesti, et jagada tantsurõõmu, loovust ja jutustada läbi loomingu teemadest, mis meid kõiki puudutavad.

Koolitants 2023 tantsupäevade kontserdijuht on Kelly Vask. Maakondlike tantsupäevade žüriisse kuuluvad Aneta Varts, Joonas Tagel ja Maigret Peetson. Koolitants 2023 kunstilised juhid on Eliisa Sirelpuu ja Teet Kask.

Piirkondlikel tantsupäevade astub lavale ka üleriigilise Koolitantsu Kompanii 13. lend koreograaf Eliisa Sirelpuu uuslavastusega. Lõppkontserdil jagab tantsutruppidega lava ka Šotimaa rahvuslik noorte tantsukompanii ja erikülaline.

Lisaks jagab piirkondlikel tantsupäevade eripreemiaid Eesti Noorte Tantsu Ühingu tantsukoolituse läbinud noortežürii.

RAHVALEMMIK
Koolitantsu publik saab ka sel aastal valida oma lemmiku!
Selleks pole vaja teha muud kui jätta meelde oma lemmiktantsu esinemisjärjekorra number. Peale kõikide tänase kontserdi tantsude vaatamist saab 15 minuti jooksul oma lemmikut toetada, saates numbrile 13011 oma lemmiktantsu number.
SMSi hind on 0,64€.


Esinejatel, kontserdi nautida soovivatel pealtvaatajatel ja korraldustiimil on väga hea meel, kui sa kohe oma lemmiktantsu lõppedes saalist ei lahku. Naudi kontserti vaheajani… veel parem – naudi seda algusest lõpuni ja usu meid – sa ei kahetse! 

Tants on vaatamist, nautimist ja kaasaelamist väärt! 


Tants muudab meie maailma paremaks!

Tants on kunst, mille kogemine tekitab alati mõtteid, mida tasub sõpradega jagada. Nii nagu varasematelgi aastatel, toob Koolitants ka algaval hooajal kokku suure ja innustava sõpruskonna üle Eesti. See on kogukond, keda ühendab suurim rõõm tantsust. Rõõm, läbi mille jutustatud lood meid puudutavad, kaasa haaravad ning positiivse energiaga sütitavad.

 

KOOLITANTS 2023 TANTSUPÄEVADE TIIM 

Peakorraldaja: Raido Bergstein
Kommunikatsioonispetsialist: Kaisa Kattai
Registreerimiste, graafikute, kunstilise tiimi projektijuht: Kadi Aare
Tantsupäevade korraldusjuht: Anti Sepri
Infolaua juht: Maike Maiste
Tiim: Ethel Meier, Elizabeth Kattai, Heidi Mõts, Kadri Toomsalu, Kaisa Heleen Lääne, Kaisa Ruven, Karmen-Liis Kiipus, Katarina Virve Mürk, Loviise Kätriin Gabrel, Marta Aher, Marta Liisa Kala, Rebeca Victoria Tomson, Siim Sander Saar, Tanel Veeremaa
Graafiline disain, fotod, videod, toimetamine: Kadi Aare
Tantsupäevade valguskunstnik: Priidu Adlas
Fotograaf: Diana Ruitlane-Rüütli
Bussijuht: Mait Reits

Kontserdijuht: Kelly Vask
Maakondlike tantsupäevade žürii: Joonas Tagel, Aneta Varts, Maigret Peetson
Kunstilised juhid: Eliisa Sirelpuu, Teet Kask

Peaadministraator: Kersti Uiboupin
Administraator: Valeria Januškevitš
Andmebaasi tehniline haldus: Timo Tambet

Meediapartnerid: Eesti Rahvusringhääling (ETV, Menu), TV3/TV6

Eesti Tantsuagentuuri tiim: Jane Miller-Pärnamägi, Kaisa Kattai, Kersti Uiboupin, Kristjan Kurm, Lii Ainsalu, Raido Bergstein, Ulvi Kroon-Mürk, Valeria Januškevitš

Koolitants 2023 tantsupäevade trükistel ja videotes: Aarup Maaroos, Anete Põltsama, Jakob Mattias Verlin, Karolin Sakjas, Kärolin Püvi, Liisi Karolin Kolk, Liisi Villem, Lillith Kamsakann, Mona Viilup, Roosi Pajula, Viktoria Kovaljova

 Täname:
EV Haridus- ja Teadusministeerium, Eesti Kultuurkapital, Pakenditööstus, Harjumaa Omavalitsuste Liit, Pärnu linn, Paide linn, Tallinna Haridusamet, Valga vald, Viljandi linn, Eesti Tantsuhuvihariduse Liit, Eesti Noorte Tantsu Ühing, Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liit.

Koolitantsu korraldab Eesti Tantsuagentuur.

#tantsonkunst
#koolitants