Koolitants 2023 soolode ja duettide registreerimine on avatud!

Ootame osalema 4-22 aastaseid noori tantsijaid, kes esitavad omaloomingulisi ning selgelt tajutava kunstilise ja/vÔi pedagoogilise tervikuna loodud ning tantsijate vanusele, ettevalmistuse tasemele sobivat sisulist ja tantsulist loomingut.

🟱 Festivali Koolitants 2023 tantsupĂ€evadele saab soolode ja duettidega kandideerida tantsuvideo saatmisega.

REGISTREERI OMA TANTS SIIN!

Saadetud videote pÔhjal valivad tantsupÀevade kunstilised juhid Teet Kask ja Eliisa Sirelpuu vÀlja piirkondlikel tantsupÀevadel esinevad soolod ja duetid.
NB! KĂ”ik kĂŒsitlusvormil olevad andmed on tĂ€itmiseks kohustuslikud. TantsupĂ€evadele kutsutud tantsude andmed sisestab korraldustiim Koolitantsu andmebaasi.
🟱 Enne kandideerimist loe kindlasti lĂ€bi tantsupĂ€evade reglement!
VÀljavÔte Koolitants 2023 tantsupÀevade reglemendist:
3. Soolod ja duetid
Soolod ja duetid on oodatud esinema Koolitants 2023 piirkondlikele tantsupĂ€evadele. Soolode-duettide registreerimine toimub kodulehel 1.-15.mĂ€rtsini. Registreerimisel tuleb lisada videolink tantsu proovisalvestusega. Piirkondlikel tantsupĂ€evadel esinevate soolode-duettide valiku teevad kunstilised juhid hiljemalt 20.mĂ€rtsiks. Valitud soolode-duettide helifailid tuleb koolitants@tantsuagentuur.ee saata hiljemalt 27.mĂ€rtsiks. Ühe soolo-dueti esitamise osavĂ”tutasu on valitud tantsudele 24 EUR (sisaldab kĂ€ibemaksu 4 EUR) ĂŒhe tantsu kohta.
Soolod-duetid astuvad lavale oma piirkondlikul tantsupÀeval. Piirkondlikel tantsupÀevadel esinevad soolod-duetid sarnastel alustel teiste tantsudega ning neil on vÔimalik saada valitud esinema lÔppkontserdile.
Soolodele-duettidele kehtivad kÔik muud tantsupÀevade osalemistingimused.
 
🟱 KĂŒsimuste korral kirjuta koolitants@tantsuagentuur.ee
www.koolitants.ee
 
#koolitants 
#tantsonkunst