Tantsuansambel Lee emadepäevakontsert „Kevadised tantsusammud“

Kontserdid 13.05.2023 kell 14:00 ja 18:00
Eesti Tantsuagentuuri teatrisaalis (Hobujaama 12, II korrus)

Kevad on käes ja seda tasub tähistada!

Päev enne emadepäeva, 13. mail kogunevad Lee tantsijad ja sätivad end piduriidesse, et pakkuda tantsurõõmu kõikidele emadele ja teistele headele inimestele. On aeg pastlapaelad tugevasti kinni siduda ja tuua vaatajate ette oma kevadised tantsusammud!
Päevasel kontserdil astuvad üles kõik Lee tantsurühmad, õhtusel kontserdil osalevad kõik rühmad peale meie kõige pisemate tantsijate. Kontsertidel tuuakse vaatajateni läbilõige Lee selleaastasest repertuaarist.
Tuleb üks soe ja rõõmuküllane päev, ootame teid vaatama!

Tantsuansambel Lee on loodud 1980. aastal Maido Saare poolt ning sel hooajal täitub meil 43. tegevusaasta. Hetkel tantsib Lees umbes 115 tantsijat vanuses 4 kuni 37, jagunedes viide rühma: Lee pisikesed, 5.-6. klassi segarühm, noorterühm, noorem segarühm ja vanem segarühm.
Lee repertuaari moodustab enamjaolt Maido Saare ja Maria Uppin-Sarve looming, nende loominguline käekiri on kujundanud ka ansambli omanäolise identiteedi. Lee tantsijad saavad hooaja kestel mitmeid kordi olla osa tantsude loomeprotsessist ning õpivad tundma rahvatantsuharrastuse loomingulist külge.

Piletid on müügil fienta.com.

www.lee.ee