Eesti Tantsuagentuuri juubelikontsert “TÄHISTADES TANTSU”!

Eesti Tantsuagentuur 25 – juubelikontsert Alexela Kontserdimajas 25. oktoobril 2023 kell 19:00. Kordumatu ja suurejooneline kontsertlavastus Eesti Tantsuagentuuri erinevate koosseisude esituses – TÄHISTADES TANTSU!

Laval ETA tantsuloojate meistriteosed Revüüteater Starlight Cabaret artistide, mitmete tunnustatud tantsukunstnike, ETA Kompanii tantsijate, Koolitantsu Kompanii tantsijate, ETA neiduderühmade, Tantsuansambel Lee, ETA Tantsukooli vilistlaste, õpilaste ning külaliste esituses.

Kontsertlavastus “TÄHISTADES TANTSU” on suurejooneline visuaalne kunstiteos, kus vaid ühel õhtul saavad tervikuks kokku meie koreograafide viimaste aastate parimad tantsunumbrid kõige erinevamatest žanritest.

Maitsekalt komponeeritud vaheldusrikas kolmeosaline tervik pakub tantsuelamusi balletist tänavatantsuni ja polkast rokini, Broadway kabaree glamuursest atmosfäärist hingestatud kaasaegse tantsu ja abstraktse avangardini. Kõlab kaunis muusika meie säravate Starlight Cabaret artistide Irina Haak, Kristiina Renser, Kalle Sepp ja Bert Pringi esituses.

 

Stsenaarium ja lavastus: Liisa Laine, Kristjan Kurm
Koreograafid ja lavaseaded: Liisi Org, Dagmar Rang-Saal, Julia Koneva, Elo Unt, Liisa Laine, Karoline Suhhov, Valeria Januškevitš, Eliisa Sirelpuu, Kadi Aare, Maarja Pruuli, Allar Valge, Igor Lider, Helena Pihel, Rūta Ronja Pakalne, Maido Saar, Maria Uppin-Sarv, Karmen Teesi Pregel ja paljud teised.
Valguskujundus: Priidu Adlas
Korraldus ja tehniline teostus: Eesti Tantsuagentuur

Toetajad: Pakenditööstus, Tallinna linn, Eesti Kultuurkapital

Kestus: 3h

Kell 18:00 avanevad uksed Eesti Tantsuagentuuri lummavasse tantsumaailma. Üllatusi täis kontserdimaja fuajee on võluvaks sissejuhatuseks suurejoonelisele sündmusele.

Kell 19:00 pidulik kontsertlavastus.

Piletid on müügil Piletilevis.

 

Eesti Tantsuagentuur (ETA) tegutseb alates 1998. aastast. ETA eesmärk on tantsukunsti jätkusuutlikkuse ning kvaliteedi tagamine Eestis, nüüdisaegse ja professionaalse tantsuõppe, loome- ja esinemisvõimaluste pakkumine tantsukunstnikele, tantsuõpetajatele ning tantsuga tegelevatele lastele ja noortele. ETA koordineerib ETA teatrisaali ja TantsuMENÜÜ etendusprogramme, Festivali Koolitants koos lisategevustega, ETA Tantsukooli, revüüteatri Starlight Cabaret’ ja Tantsuansambli Lee tegevust ning koostöös Eesti tantsukunstnikega loome- ja arenguplatvormi TantsuRUUM.

Tants liigutab!
Tants liigutab nii füüsiliselt kui emotsionaalselt ning loob erinevaid võimalusi oma unistuste teostamisel. Tants võimaldab puudutada inimese hinge, ületada sildu lähedase ja kauge, oma ja võõra vahel. Tantsimine inspireerib ja innustab.

www.tantsuagentuur.ee

Kajastused: