KOOLITANTS 2024: Võru- ja Põlvamaa maakondlik tantsupäev

16. MÄRTS 2024, VÕRU KANNEL

Kell 12:00 (mudilased ja 1…4 klassid)
Kell 18:00 (4…7, 6…9 klassid ja gümnaasium+)

Ootame kõiki tantsusõpru osa saama juubelihooaja emotsiooniderohketest ja kaasahaaravatest tantsupäevadest Eestimaa eri paigus, kus maakondlikel tantsupäevadel täidavad teatri- ja kontserdisaalide lavad tuhanded tantsuarmastajad.

Koolitantsule omaselt on meie suurimaks sooviks kõikidel tantsupäevadel üle terve Eesti esile tuua laste ja noorte tantsuharidust ning seada fookusesse erilisi kunstilisi hetki. Pakkudes seeläbi puudutavaid ja mõtlemapanevaid elamusi nii tantsijale kui ka pealtvaatajale.

Koolitants 2024 tantsupäevade kontserdijuht on Kelly Vask.
Koolitants 2024 maakondlike tantsupäevade žüriisse kuuluvad Kerstin LõhmusPaul BobkovKristina-Maria Heinsalu.
Koolitants 2024 tantsupäevade kunstilised juhid on Ingrid Mugu ja Kristiina Siig, kes teevad ka valiku lõppkontsertidel esinevatest tantsudest.

Piirkondlikel tantsupäevadel astuvad lavale ka ETA Kompanii Anna Kenricku (Šotimaa) tantsulavastusega ning tantsijad Koolitantsu Kompaniist.
Lõppkontsertidel on lavale oodata teisigi külalisesinejaid.

Lisaks jagab piirkondlikel tantsupäevade eripreemiaid Eesti Noorte Tantsu Ühingu tantsukoolituse läbinud noortežürii. Noortežürii eripreemia pälvinud tantsud on samuti oodatud esinema lõppkontsertidel.

Koolitantsu tantsupäevad on mõnus kooslus tantsust, muusikast ja inspiratsioonist. Tantsupäevadel saab nautida ja tutvuda erinevate tantsukoolide ja -loojate loominguga; saada elamusi, nautida kontsertide lisa-etteasteid ning tunda rõõmu liigutavast tantsumaailmast.
Ootame lapsevanemaid, tantsijaid, tantsu nautlejaid ja toetajaid tantsupäevade kontsertidele!

#tantsonkunst, mille nautimine ei võta midagi ära – kuid annab meile väga palju juurde!


Foto: Diana Ruitlane-Rüütli

 



Esinejatel, kontserdi nautida soovivatel pealtvaatajatel ja korraldustiimil on väga hea meel, kui sa kohe oma lemmiktantsu lõppedes saalist ei lahku. Naudi kontserti vaheajani… veel parem – naudi seda algusest lõpuni ja usu meid – sa ei kahetse! 

Tants on vaatamist, nautimist ja kaasaelamist väärt! 


Foto: Diana Ruitlane-Rüütli

♥ LEIA KOOLITANTS FACEBOOKIST
♥ LEIA KOOLITANTS INSTAGRAMIST

Aastaid Koolitantsul osalenud tantsuõpetaja ja koreograaf Maarja Eliisabet Roosalu ütleb, et Koolitants annab unikaalse võimaluse nii koreograafile kui noortele tantsijatele oma sisemaailma väga siiralt teistega jagada ja publikule võimaluse sellest osa saada. “Ja kui me tantsuõpetajatena seda võimalust ei kasuta, siis mida me üldse teeme?” küsib Roosalu.


Festivali Koolitants 2024 tantsupäevade tiim

Peakorraldaja: Raido Bergstein
Kommunikatsioonijuht: Kaisa Kattai
Registreerimiste, graafikute, žürii ja kunstilise tiimi tegevuste projektijuht: Aneta Varts
Tantsupäevade korraldusjuht: Anti Sepri
Infolaua juht: Maike Maiste

Tantsupäevade valguskunstnikud: Priidu Adlas, Sander Aleks Paavo
Fotograaf: Diana Ruitlane-Rüütli
Bussijuht: Mait Reits
Helitehnikud: Kertu Allas-Laumets, Krister Toom
Tiim: Kaisa Ruven, Karmen-Liis Kiipus, Kaisa-Heleen Lääne, Elisabeth Kattai, Loviise Kätriin Gabrel, Marta Liisa Kala, Liisa Prei, Renita-Merili Gross, Sandra Reigo, Heleene Värimäe, Nelli Škaleta

Maakondlike tantsupäevade žürii: Kerstin Lõhmus, Paul Bobkov, Kristina-Maria Heinsalu
Kunstilised juhid: Ingrid Mugu, Kristiina Siig
Kontserdijuht: Kelly Vask

Graafiline disain: Kadi Aare

Peaadministraator: Kersti Uiboupin
Arved: Ulvi Kroon-Mürk
Andmebaasi tehniline haldus, koduleht: Timo Tambet, Artjom Šakirov, Ülo Mürk

Eesti Tantsuagentuuri tiim: Jane Miller-Pärnamägi, Kaisa Kattai, Kersti Uiboupin, Kristjan Kurm, Lii Ainsalu, Raido Bergstein, Ulvi Kroon-Mürk, Valeria Januškevitš

 



Täname:
 Eesti Vabariigi Haridus- ja Teadusministeerium, Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital, Kultuuririkkuse aasta, Tallinna Haridusamet, Pakenditööstus, Integratsiooni Sihtasutus, Jalajälg AS (Nike), Tere AS, Corny Eesti, Harjumaa Omavalitsuste Liit, Pärnu linn, Paide linn, Viljandi linn, Eesti Tantsuhuvihariduse Liit, Eesti Noorte Tantsu Ühing, Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liit.

Koolitantsu korraldab Eesti Tantsuagentuur.


Lisainfo:
 koolitants.ee
#tantsonkunst
#koolitants