Eesti Tantsuagentuuri Tantsukooli ja Viimsi Kunstikooli interdistsiplinaarsete kunstide õhtu

Maikuus jõuab tulemini kahe huvikooli kunsti ja tantsu koostöövormide uurimise projekt. Ühe õppeaasta vältel tegeleti kunsti ja liikumise erinevate väljendusviiside uurimise ja õppemeetodite ühendamisega. Avastades ja rikastades valdkondade vahelist koostööd jõutakse visuaalkunsti ühisväljundini.

Etendusõhtul uurivad noored keha liikumist ruumis läbi kaasaegse tantsu ning avastavad erinevaid viise, kuidas improvisatsiooniline kehakeel võib jätta jälgi nii füüsilises kui ka metafoorilises mõttes. Jooned, värv, valgus ja vari kajastavad keha liikumist ning jutustavad noorte individuaalseid lugusid.

Olete oodatud vaatama kahe huvikooli interdistsiplinaarsete kunstide kursuse tulemit!

4.05 kell 19.00 Eesti Tantsuagentuuri teatrisaal (Hobujaama 12)
31.05 mail kell 17.00 Viimsi Kunstikooli Black box saal (Randvere tee 20)

Etendusõhtu on tasuta.

Täname!
Eesti Kultuurikapital
Viimsi Vald
SA Eesti Tantsuagentuur